До ради директорів СМЕ увійшов спеціаліст із «цифри» і платного телебачення Д’юко Сикіньє

23 Жовтня 2008
14816
23 Жовтня 2008
14:11

До ради директорів СМЕ увійшов спеціаліст із «цифри» і платного телебачення Д’юко Сикіньє

14816
До ради директорів СМЕ увійшов спеціаліст із «цифри» і платного телебачення Д’юко Сикіньє
СМЕ запросило до Ради директорів відомого фахівця у галузі цифрового телебачення, інтернету та платних телеканалів Д’юко Сикіньє (Duco Sickinghe). Про це повідомляє прес-служба СМЕ.
 
Пана Сикіньє є виконавчим директором фламандського кабельного оператора Telenet Group Holding (Бельгія), який є лідером в сегменті Інтернету, цифрового телебачення, Wi-Fi, телефонії та мобільних сервісів. Компанія також розвиває власні платні спортивні та кіноканали; її дохід в 2007 році становив $1.3  мільярдів.
 
Рональд Лаудер, голова правління СМЕ, привітав Д’юко Сикіньє з приєднанням до Ради директорів і наголосив на тому, що його досвід особливо відповідає стратегічним цілям компанії СМЕ.
 
Герберт Гренет, заступник голови правління СМЕ, прокоментував нове призначення в Раду директорів таким чином: «Д’юко має чималі знання щодо бізнесу в Інтернеті, цифрового телебачення та платних телеканалів. З його бізнесовими завдатками, він є цінними надбанням і ми з нетерпінням чекаємо на його внесок у нашу справу».
 
Нагадаємо, що серед своїх стратегічних напрямків, зокрема в Україні, компанія СМЕ заявила про місце №1 на ринку в таких сегментах як телебачення, інтернет, а також про відкриття п’яти нішевих каналів до 2012 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14816
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петя, любитель Телекритики
5669 дн. тому
Ага, судячи по нинішнім новинам ТСН, я уявляю, що це буде за канал...
Приемная Ткаченко
5682 дн. тому
Среди нишевых каналов, которые СМЕ планирует открыть в Украине до 2012 г., запланирован информационный. Он будет называться "Barbos-TV". Его будет готовить нынешняя команда ТСН во главе с кумой бизнесмена из Закарпатья Виктора Балоги, ивано-франковской проходимицей г-жой Наталкой Катеринчук. Спешите видеть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду