Газета «Ратуша» виграла суд у львівського мера

27 Листопада 2008
18769
27 Листопада 2008
15:22

Газета «Ратуша» виграла суд у львівського мера

18769
Газета «Ратуша» виграла суд у львівського мера
Газета «Ратуша» виграла суд у львівського мера Андрія Садового, про це  повідомляє Інститут масової інформації із посиланням на ЗІК.
Суддя Галицького районного суду Львова Людмила Городецька 26 листопада винесла рішення: спростувати на сесії Львівської міської ради поширену міським головою Андрієм Садовим неправдиву інформацію про газету «Ратуша».
У жовтні 2007 року на сесії Львівської міської ради Андрій Садовий заявив, що колектив газети отримує заробітну плату вчасно, хоч і в конвертах, тоді як журналісти на той час не одержували грошей уже три місяці через відсутність державного фінансування.

Головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв подав до суду, який, врешті, і виніс рішення на користь журналістів. Розгляд справи тривав понад рік, але жодного разу ні Садовий, ні його представники на суд не з’явилися.
 
Микола Савельєв не вимагав від мера Львова матеріальної компенсації.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18769
Читайте також
15.06.2009 13:12
Вікторія Садова, ZIK
25 103
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5616 дн. тому
У Львові преса гине. На 30 скорочення зарплати у Високому замку. Стала тижневиком "Львівська газета. Скорочення штату тут на 40 відсотків. Закривається НТА. Йдуть у відпустку ТРК "Люкус. На 20 відсотків скорочення зарплати у Суботній пошті. На межі закриття Ратуша. Скорочення людей в Експресі. Падіння зарплат на ЛТБ. А як у вас? Орест
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду