У Росії постраждала знімальна група телеканалу «Краснодар-плюс»

25 Листопада 2008
25690
25 Листопада 2008
15:42

У Росії постраждала знімальна група телеканалу «Краснодар-плюс»

25690
У Росії постраждала знімальна група телеканалу «Краснодар-плюс»
У Краснодарі постраждала знімальна група телеканалу «Краснодар-плюс». Інцидент трапився в понеділок увечері на місці ДТП, що його приїхали знімати телевізійники. Про це повідомляє «Ліга» із посиланням на «Вести».
 
Спершу учасники ДТП на автомобілі Hyundaі Sonata зажадали, щоб оператор припинив зйомку, а потім накинулися на нього, почали бити, відібрали касету і штатив.
 
Знімальна група приїхала на місце ДТП, діставши інформацію, що іномарка збила жінку з коляскою. Як з'ясувалося пізніше, ніхто в ДТП не постраждав. Попри те люди, що були навколо машини, накинулися і на другу знімальну групу телеканалу, що приїхала зафіксувати вже побиття їхніх колег. У результаті розбили ліхтар на телекамері.
 
Працівники телеканалу звернулися в міліцію і написали заяву з вимогою розібратися в інциденті. «Патрульно-постова служба затримала всіх нападників. Водія іномарки повезли на експертизу, тому що є сумнів у його адекватності», - зазначила старший інспектор полку ДПС УВД Краснодара Марина Кротова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду