Генпрокуратура розбирається з погрозами на адресу Жана Новосельцева

21 Листопада 2008
30673
21 Листопада 2008
17:59

Генпрокуратура розбирається з погрозами на адресу Жана Новосельцева

30673
Генпрокуратура розбирається з погрозами на адресу Жана Новосельцева
Генеральний прокурор України доручив своїм підлеглим перевірити інформацію, яка викладена в заяві телеканалу «1+1» з приводу погроз, які лунали на адресу журналіста, автора телепроекту «Жерсть мундира» Жана Новосельцева. Про це повідомляє proUA з посиланням на в прес-службу Генпрокуратури.
 
Ген прокурор, ідеться у повідомленні, ознайомився із заявою і дав доручення підлеглим з’ясувати, «хто, де і як погрожував журналісту».
 
Нагадаємо, про погрози на адресу Жана Новосельцева заявила керівник інформаційної служби «1+1» Наталія Катеринчук. Служба безпеки України на прохання пані Катеринчук надала охорону журналістові, а також попросила всіх героїв його розслідувань, які відчуватимуть тиск, повідомляти про це. Тим часом департамент зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ виступив із критикою на адресу «одного з телеканалів», маючи на увазі «1+1» і розслідування Жана Новосельцева.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду