detector.media
23.10.2008 09:50
Севастопольська міськрада збирається стати підпільним провайдером російських каналів
 Севастопольська міськрада збирається стати підпільним провайдером російських каналів
Севастопольська міська рада збирається розглянути можливість реалізації програми із масового встановлення супутникових антен для забезпечення приймання тих російських телеканалів, які Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не визнала такими, що відповідають українському законодавству. Про це повідомляє «Новий регіон».
 
Про це повідомив на прес-конференції голова міської ради Валерій Саратов. «Ми зараз серйозно подивимось, як нам реалізувати програму із встановлення супутникових тарілок на будинки та по кабельних мережах розводитимемо по квартирах російські канали», - сказав пан Саратов. Він також закликав місцевих кабельників не виконувати рішення Нацради щодо відключення російських каналів.
 
На думку юристів, такі дії Севастопольської міськради можуть бути законними лише у разі, якщо функціонування новостворених супутниково-кабельних мереж буде безкоштовним. «Якщо вони братимуть із користувачів гроші, це вже буде провайдерська діяльність, яку не можна здійснювати без ліцензії, - сказав «Детектор медіа» юрист Інституту медіа права Ігор Розкладай. – Проте у разі, якщо ця послуга буде безкоштовною для користувачів, міській раді доведеться обґрунтувати необхідність витрачати на цю програму бюджетні кошти».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY