Серед затриманих біля Інституту «Республіка» було 7 журналістів

18 Жовтня 2008
29808
18 Жовтня 2008
11:49

Серед затриманих біля Інституту «Республіка» було 7 журналістів

29808
Серед затриманих біля Інституту «Республіка» було 7 журналістів
Серед затриманих 17 жовтня під час акції протесту біля захопленого раніше Інституту «Республіка» було семеро журналістів. Про це повідомив у своєму інтернет-щоденнику головний редактор сайту «Фінансист» Ігор Луценко, який також був серед затриманих, яких доправили до Голосіївського районного відділення міліції. Загалом було затримано 27 осіб, присутніх на акції протесту.
 
За словами Ігоря, були також затримані Андрій Мовчан із «Газети 24», Віталій Атанасов із журналу «Фокус», Мілан Ліліч із сайту «Форпост», Олег Шеленко із інтернет-видання «Інфопорн» та Андрій Манчук із «Газеты по-киевски». «ТК» вже повідомляла, що затриманий був і член правління Інституту «Республіка» Володимир Чемерис. Щонайменше троє журналістів, повідомляє Ігор Луценко, були при виконанні професійних обов’язків.
 
Згодом усі затримані були відпущені на волю, жодному з них не було пред’явлено звинувачень. У Ігоря Луценка було вилучено відеокасету із записом подій. Нагадаємо, Інститут «Республіка» захопили співробітники охоронної фірми разом із помічниками народного депутата України Василя Грицака.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду