Концерн РРТ відключив Перший канал

2 Жовтня 2008
17633
2 Жовтня 2008
11:55

Концерн РРТ відключив Перший канал

17633
Концерн РРТ відключив Перший канал
2 жовтня о 9.00 Концерн РРТ відключив передавачі по всій мережі УТ-1, на якій мовить Перший національний. Цю інформацію підтвердив «ТК» генеральний директор КРРТ Анатолій Антоненко.
 
«У НТКУ 1 жовтня закінчився контракт з КРРТ на розповсюдження програм. Додаткова угода на подовження дії контракту, яку ми запропонували підписати компанії, досі не підписана. Ми, як державне підприємство, не маємо право надавати послуги без контракту», - так пояснив відключення сигналу пан Антоненко. Офіційне повідомлення про відключення з'явилось на сайті концерну.
 
Василь Ілащук, в.о. президента НТКУ, підтвердив, що КРРТ відключив сигнал, але запевнив, що сьогодні ж усі необхідні угоди буде підписано та сигнал увімкнуть.  Телеканал СТБ 1 жовтня повідомив, що НТКУ заборгувала КРРТ 10 мільйонів гривень.
 
Офіційний коментар ситуації, що склалася, за словами пана Ілащука, надасть віце-президент НТКУ Михайло Кобля незабаром.
 
Йдеться тільки про вимкнення ефірного сигналу; поширення сигналу НТКУ через кабель не зазнало змін.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17633
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
великий німий
5685 дн. тому
Напишите лучше, что сейчас НТКу лпатить долги Докаленко.Вы-то хоть знаете, сколько он не заплатил и сколько из-за этого снчли со счета? Вам лично не нравиться Илащук? Да тут уже давно никто никому не нравиться - только станет руководителем - так на форуме уродом и называют. Только вот придет Прутник со товарищи - и будет полный мармелад с Януковичем.Токгда попишете на "ТК"
мига и жулио
5687 дн. тому
Дорогие друзиа мы вынуждины будим спасаца бег ством со всем баблом
ntku
5688 дн. тому
до чого тут Прутник чи "рука Москви", якщо ці бардачники просто угоду вчасно не підписали? "Разруха - не на улицах, а в головах..." І відключення каналу - яскраве свідчення елементарної нездатності нинішнього керівництва НТКУ бодай уявити, що то таке - керувати такою структурою. Їм аби само по собі все робилося, а вони б собі марафонили та євробачили!
5688 дн. тому
Ребята! Борьба за первій канал началась с принятия закона Прутника в первом чтении о назначениии руководителей НТКУ и НРКУ. Сейчас компания в долгах, как в шелках. 42 милллиона заплатили за Евро, 6 миллионов - отдали Крупиевскому за трансляцию приезда патриарха, 10 миллионов должны концерну. НТКУ хотят довести до банкротства. Прутник и компания хотят возвращения. В этом месяце работники компании, вырабатывающие телепродукцию получат40% премии и до конца года им ничего не светит, а надзиратели и высшеее руководство по два-пять окладов. Справедливость по илащуковски пришла! С чем мы вас всех и поздравляем!
patriot
5688 дн. тому
Действия агента Антоненко - это рука Москвы. Нацрада требует отключить ОРТ из кабеля, а в ответ КРРТ отключает УТ-1 из эфира. А может это просто наша дурость....
kirillius
5688 дн. тому
Какой же все таки Илащук {CENSORED}
5688 дн. тому
денег нет контора на переучёте !
нет денег???????
5688 дн. тому
да вы что прикалуетесь?? илащук себе новый джип купил - это не прикол...кобля на свои деньги каплычку построил! ньс-рум для новостийщиков в ут 1 за бюджетные деньги отгрохали и здали в аренду левой конторе - пусть свои журналисты сидят среди тараконов. У вас нет денег...
5688 дн. тому
Официальное сообщение об отключении появилось на сайте Концерна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду