Концерн РРТ вимагає від НТКУ і НРКУ погасити заборгованість до 20 травня, інакше вимкне сигнал

29 Квітня 2010
25358
29 Квітня 2010
15:28

Концерн РРТ вимагає від НТКУ і НРКУ погасити заборгованість до 20 травня, інакше вимкне сигнал

25358
Концерн РРТ вимагає від НТКУ і НРКУ погасити заборгованість до 20 травня, інакше вимкне сигнал

Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення надіслав лист до державних мовників з вимогою до 20 травня погасити заборгованість за розповсюдження сигналу, інакше він не матиме змогу далі надавати ці послуги національним теле- і радіокомпаніям. Про це на прес-конференції 29 квітня повідомив голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк.

 

«До 20 травня будемо гасити заборгованість Концерну з бюджету та власних надходжень ТРК», - запевнив він.

 

Водночас Концерн РРТ, за словами Юрія Плаксюка, подав судові позови майже до всіх ОДТРК, а також до НТКУ і НРКУ про погашення заборгованості. За його словами, остаточна сума боргу уточнюється, але становить понад 20 мільйонів гривень. Нагадаємо, генеральний директор КРРТ Анатолій Антоненко повідомив ТК, що державні мовники заборгували Концерну 30 мільйонів гривень.

 

Держкомтелерадіо сподівається владнати всі боргові питання з КРРТ, враховуючи, що державний бюджет на 2010 рік уже схвалений Верховною Радою та підписаний президентом. «До 15 травня будуть розписані та деталізовані всі статті бюджету, які замовляв Держкомтелерадіо і погоджував з Міністерством фінансів, з Кабінетом Міністрів», - зазначив Юрій Плаксюк. За його словами, обов'язково будуть забезпечені фінансуванням виробництво і розповсюдження програм за державним замовленням, а також програма «Українська книга».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду