29 вересня «Куй-ТБ» розпочне повноцінне мовлення

23 Вересня 2008
15793
23 Вересня 2008
09:47

29 вересня «Куй-ТБ» розпочне повноцінне мовлення

15793
29 вересня «Куй-ТБ» розпочне повноцінне мовлення
29 вересня телеканал «Куй-ТБ» - нішевий проект телекомпанії СТБ – перейде з тестового мовлення на повноцінне. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба СТБ.
 
Нагадаємо, тестове мовлення «Куй-ТБ» (QTV) веде з 1 вересня. Дотепер в ефірі каналу виходили проекти «Адреналінові екстремісти», «Справжні тварюки», «Куй-камера», «Катрусин кінозал» і «Зарасутра». Тепер у сітці мовлення з'являться «Хлопці з нашого села» (The Crazy Gang чи World of Stupid; Balls of Steel), «Куй--fiction» (Derren Brown, Chris Angel чи Rajan & his evil hypnotists), «Самці-ссавці», «Бійцівський клюб ”Моща!”» (IFC), «Мистецтво переляку» (Shock Treatment), «Гіннесс» (Guinness World Records), «Писи-залежність» («Ікона відеоігор»), «Курдуплики» (ZOOM) та «Пізнавальні шмарклі» (Wild on).
 
Із 1 жовтня «Куй-ТБ» з’явиться у піплметричній панелі GFK Ukraine. Нагадаємо, з 5 вересня канал увійшов у тестовому режимі до пакетів кабельного оператора «Воля-кабель». «Крім "Волі-кабель", канал уже включено в пакети багатьох кабельних операторів від Луганська до Коломиї», - кажуть у прес-службі СТБ. Тривають переговори з сейлз-хаусами щодо продажу рекламного часу на каналі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15793
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду