«Хмарочос медіа» прибрала із логотипа словесний знак «Куй-ТБ» до висновків комісії з суспільної моралі

23 Жовтня 2008
37825
23 Жовтня 2008
07:12

«Хмарочос медіа» прибрала із логотипа словесний знак «Куй-ТБ» до висновків комісії з суспільної моралі

37825
«Хмарочос медіа» прибрала із логотипа словесний знак «Куй-ТБ» до висновків комісії з суспільної моралі
Компанія «Хмарочос медіа» вирішила подавати на узгодження в Національну раду з питань телебачення і радіомовлення новий логотип: молоток із написом «ТБ» і ковадлом у формі екрану.
 
Словосполучення «Куй-ТБ» є окремою торгівельною маркою і до отримання висновку Національної експертної комісії з питань суспільної моралі в ефірі не використовуватиметься. Про це повідомив «ТК» голова редакційної ради ТОВ «Хмарочос медіа» Анатолій Максимчук.
 
«Насправді ми дуже очікуємо рішення експертів щодо відповідності словосполучення «Куй-ТБ», яке одночасно є ТМ, закону про захист суспільної моралі», - зауважив пан Максимчук.
 
Як відомо, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення не узгодила логотип «Куй-ТБ» і направила відповідне звернення до Національної експертної комісії з питань суспільної моралі. На думку окремих членів Нацради, такий логотип «викличе неоднозначну реакцію у суспільстві» через асоціацію із нецензурним висловом. 
 
За словами першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса, експертний висновок комісії поки не отримано. Як повідомили «ТК» в комісії, запиту від Нацради щодо «Куй-ТБ» до них не надходило.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37825
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дику
5666 дн. тому
ага, всем смотреть только программу Время и сьезды КПСС
дик
5667 дн. тому
пусть пинчук своим детям эту похабщину показывает! наконец-то в стране власть появляется
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду