detector.media
23.09.2008 09:47
29 вересня «Куй-ТБ» розпочне повноцінне мовлення
29 вересня «Куй-ТБ» розпочне повноцінне мовлення
29 вересня телеканал «Куй-ТБ» - нішевий проект телекомпанії СТБ – перейде з тестового мовлення на повноцінне. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба СТБ.
 
Нагадаємо, тестове мовлення «Куй-ТБ» (QTV) веде з 1 вересня. Дотепер в ефірі каналу виходили проекти «Адреналінові екстремісти», «Справжні тварюки», «Куй-камера», «Катрусин кінозал» і «Зарасутра». Тепер у сітці мовлення з'являться «Хлопці з нашого села» (The Crazy Gang чи World of Stupid; Balls of Steel), «Куй--fiction» (Derren Brown, Chris Angel чи Rajan & his evil hypnotists), «Самці-ссавці», «Бійцівський клюб ”Моща!”» (IFC), «Мистецтво переляку» (Shock Treatment), «Гіннесс» (Guinness World Records), «Писи-залежність» («Ікона відеоігор»), «Курдуплики» (ZOOM) та «Пізнавальні шмарклі» (Wild on).
 
Із 1 жовтня «Куй-ТБ» з’явиться у піплметричній панелі GFK Ukraine. Нагадаємо, з 5 вересня канал увійшов у тестовому режимі до пакетів кабельного оператора «Воля-кабель». «Крім "Волі-кабель", канал уже включено в пакети багатьох кабельних операторів від Луганська до Коломиї», - кажуть у прес-службі СТБ. Тривають переговори з сейлз-хаусами щодо продажу рекламного часу на каналі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY