«Куй-ТБ» переформатують, але не радикально

27 Жовтня 2009
14969
27 Жовтня 2009
10:50

«Куй-ТБ» переформатують, але не радикально

14969
«Куй-ТБ» переформатують, але не радикально

Чоловічий телеканал «Куй-ТБ», запущений восени минулого року, буде переформатовано. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили генеральний директор СТБ Володимир Бородянський («Куй-ТБ» - проект СТБ) та керівник «Куй-ТБ» Ілля Семенов.

 

Окреслити напрям переформатування обидва менеджери поки що відмовляються, але обіцяють зробити це ближче до середини листопада.  

 

За даними одних джерел ТК, на каналі зміниться програмінг. Зокрема, з'явиться більше серіальних та фільмових лінійок, розрахованих на ширше, універсальніше коло глядачів. При цьому ядром аудиторії залишаться молоді чоловіки. За даними інших джерел, обговорюється версія створення кулінарного каналу на базі власного кулінарного інтернет-проекту СТБ smachno.ua.

 

Ілля Семенов не став спростовувати чи підтверджувати жодну з версій, але уточнив, що переорієнтація на радикально іншу цільову аудиторію не планується. Він також додав, що зі змінами погоджується і йти з посади не збирається.

 

Восени 2009 року холдинг Віктора Пінчука розглядав подальшу долю телеканалів «Куй-ТБ» та М2. Врешті-решт було вирішено не закривати ці канали, але «Куй-ТБ» - переформатувати.

 

Нагадаємо, нещодавно група «Інтер» вирішила переформатувати канал «Мегаспорт» (прес-служба каналу наполягає, що це буде ребрендинг). Зі спортивного він перетвориться на молодіжно-розважальний. Відповідно зміниться й баїнгова аудиторія - з «чоловіків 18+» на «людей 14-49». Продукт спортивної тематики залишиться в обсязі, передбаченому ліцензією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14969
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wrestler
5279 дн. тому
Куй ТБ рулиттттттт
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду