Перепозиціонування Q-TV завершиться у січні

11 Листопада 2009
4401
11 Листопада 2009
14:33

Перепозиціонування Q-TV завершиться у січні

4401
Перепозиціонування Q-TV завершиться у січні

Телеканал Q-TV, що входить до StarLightMedia (холдинг Віктора Пінчука) завершить перепозиціонування до січня 2010 року. Про це 11 листопада на прес-конференції заявив Володимир Бородянський, голова правління СТБ (Q-TV - «дочірній» проект цього каналу).

 

За словами пана Бородянського, планується знизити градус провокаційності каналу та запустити на ньому серіали. Якого роду будуть ці серіали - не уточнюється. Результатом змін має стати зростання частки телеперегляду Q-TV до 1% за аудиторією 14-49.

 

Як повідомляла ТК, Q-TV мають переформатувати, але не радикально.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4401
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
44444444444444444
5280 дн. тому
а это точно правда?
11111
5280 дн. тому
"Q-TV мають переформатувати, але не радикально. Планується запустити на ньому серіали": порно-сериал "белоснежка и семь гомов", "красная шапочка", Hustler-девушки месяца, Big Black C... - это будет как раз в стиле данного канала
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду