TNS Ukraine братиме участь у тендері Радіокомітету на вимірювання радіоаудиторії

11 Вересня 2008
7639
11 Вересня 2008
16:58

TNS Ukraine братиме участь у тендері Радіокомітету на вимірювання радіоаудиторії

7639
TNS Ukraine братиме участь у тендері Радіокомітету на вимірювання радіоаудиторії
Координатор Радіокомітету і керівник Маркетингового центру Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) Віра Костенко в коментарі виданню «Медіабізнес» заявила, що дослідження аудиторії радіо TNS Ukraine не відповідають сучасним вимогам учасників ринку, тому й було прийняте рішення про проведення тендеру, оголошеного 10 вересня. «ТNS робить гарні дослідження аудиторії радіо по Києву, але нас уже цікавить уся Україна. Ринок радіомовлення росте, розвивається. І вже не лише київським, але й регіональним радіостанціям і рекламодавцям важливо розуміти, з якою аудиторією вони працюють. Крім того, TNS  сам проводить дослідження і пропонує вже готові їх моделі ринку, а нам потрібне дослідження, зроблене під нас», – заявила пані Костенко.
 
«ТК» звернулася по коментарі до компанії TNS Ukraine. Заступник генерального директора TNS Ukraine Анна Добривечір підкреслила, що вона не вбачає проблеми в оголошенні тендеру: «За 11 років роботи TNSUkraineсклалася практика щорічного опитування наших клієнтів, за результатами якого ми виводимо варіанти розвитку дослідження і пропонуємо на вибір усьому ринку – і радіостанціям, і рекламним агенціям. Після цього ринок приймає рішення, у який бік рухатися. Наприклад, регіональні щоденники (дослідження аудиторії по 7 містах, – «ТК»), які ми робили торік, станції вирішили скоротити і у 2008-му не робити. Зараз ми знову бачимо інтерес до регіонів. Тому ми вважаємо, що незадоволення дослідженнями пов’язане з тим, що протягом цього року змінилися потреби і наступного року станції хочуть бачити інші дослідження, хочуть змінити проекти. Це нормально: змінюється ринок – змінюються проекти. Я також розумію, що станції хочуть бути безпосередніми замовниками проекту. І це теж прийнятно».
 
Також Анна Добривечір повідомила «ТК», що TNS Ukraine братиме участь у тендері на вимірювання радіоаудиторії. За інформацією «Медіабізнесу», у ньому також візьмуть участь дослідницькі компанії GfK Ukraine і «КОМКОН Україна».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7639
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду