Радіокомітет оголошує тендер на вимірювання радіоаудиторії

10 Вересня 2008
10549
10 Вересня 2008
17:10

Радіокомітет оголошує тендер на вимірювання радіоаудиторії

10549
Радіокомітет оголошує тендер на вимірювання радіоаудиторії
10 вересня Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ), як керуючий партнер міжгалузевого об’єднання «Радіокомітет», від імені останнього оголосила конкурс відкритих пропозицій на дослідження радіоаудиторії в Україні. Метою проведення конкурсу є запровадження єдиної системи вимірювання аудиторії радіостанцій в Україні.
 
До участі в конкурсі запрошено дослідницькі компанії, що працюють в Україні та мають досвід досліджень медіааудиторії. Розгляд пропозицій дослідницьких компаній заплановано на кінець вересня цього року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 22 жовтня 2008 року.
 
«Ідея створити Радіокомітет виросла з розуміння необхідності мати єдине галузеве дослідження радіоаудиторії, яким б користувалися як самі радіостанції, так і рекламні агенції під час планування рекламних кампаній. До оголошення тендеру Радіокомітет йшов рік, але сьогодні ми можемо сказати, що це – абсолютно усвідомлене рішення і що ми чітко розуміємо, які вимоги поставимо до дослідницьких компаній», - зазначила виконавчий директор НАМ, виконавчий директор Радіокомітету Катерина Мясникова.

Радіокомітет -  галузеве об’єднання, що було створено в грудні 2007 року з метою покращення ефективності вимірювань аудиторії радіостанцій та запровадження цифрового радіомовлення в Україні. До складу Радіокомітету увійшло три найбільші радіохолдінги (Український Медіа Холдінг, Група ТАВР, Communicorp Ltd.) та три мережевих рекламних агентства (Publicis Groupe, ADV Group, Group M). Управляючим партнером Радіокомітету обрано Незалежну Асоціацію телерадіоМовників України.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду