detector.media
10.09.2008 17:10
Радіокомітет оголошує тендер на вимірювання радіоаудиторії
10 вересня Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ), як керуючий партнер міжгалузевого об’єднання «Радіокомітет», від імені останнього оголосила конкурс відкритих пропозицій на дослідження радіоаудиторії в Україні. Метою проведення конкурсу є запровадження єдиної системи вимірювання аудиторії радіостанцій в Україні.
 
До участі в конкурсі запрошено дослідницькі компанії, що працюють в Україні та мають досвід досліджень медіааудиторії. Розгляд пропозицій дослідницьких компаній заплановано на кінець вересня цього року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 22 жовтня 2008 року.
 
«Ідея створити Радіокомітет виросла з розуміння необхідності мати єдине галузеве дослідження радіоаудиторії, яким б користувалися як самі радіостанції, так і рекламні агенції під час планування рекламних кампаній. До оголошення тендеру Радіокомітет йшов рік, але сьогодні ми можемо сказати, що це – абсолютно усвідомлене рішення і що ми чітко розуміємо, які вимоги поставимо до дослідницьких компаній», - зазначила виконавчий директор НАМ, виконавчий директор Радіокомітету Катерина Мясникова.

Радіокомітет -  галузеве об’єднання, що було створено в грудні 2007 року з метою покращення ефективності вимірювань аудиторії радіостанцій та запровадження цифрового радіомовлення в Україні. До складу Радіокомітету увійшло три найбільші радіохолдінги (Український Медіа Холдінг, Група ТАВР, Communicorp Ltd.) та три мережевих рекламних агентства (Publicis Groupe, ADV Group, Group M). Управляючим партнером Радіокомітету обрано Незалежну Асоціацію телерадіоМовників України.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY