detector.media
10.09.2008 07:47
Прем’єра «Фабрики зірок-2» вийшла не у прямому ефірі через День нафтовика
Перший концерт шоу «Фабрика зірок-2» (Новий канал, виробництво компанії Star Media Entertainment) 6 вересня вийшов не у прямому ефірі. Причиною, за словами голови правління Нового каналу Ірини Лисеко, стала участь багатьох українських та російських виконавців у концертах і святах із нагоди Дня нафтовика та інших заходах.
 
«Це стало відомо давно, і ми пішли на цей ризикований, але креативний крок – усі сили та гроші кинули на постановку номерів. У результаті Алан Бадоєв та Олена Коляденко створили безпрецедентний для України у плані постановки концерт: там був і дощ на сцені, і справжні фокусники, і дует Володимира Гришка з Quest Pistols», - каже Ірина Лисенко.
 
За її словами, вихід концерту не в прямому ефірі не суперечить умовам формату компанії Endemol, за яким створено «Фабрику». До того ж, у першому концерті не виступають учасники конкурсу.
 
«Як сказав Олексій Гончаренко (керівник Star Media Entertainment), напруженість постановки можна було порівняти лише зі зйомками новорічного «голубого вогника», який знімають упродовж двох тижнів, а не як ми – за півтора знімальних дні. Всю цю кількість реквізиту не можна було без перерв помістити у двогодинному концерті, тому частина виступів артистів була записана напередодні», - пояснює Ірина Лисенко.
 
На другому концерті творці шоу планують удосконалити технологію, а вже з третього – почати вихід у прямому ефірі.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY