Збірка «Казковий PR» вчитиме піару на прикладі відомих казок

3 Вересня 2008
5480
3 Вересня 2008
14:27

Збірка «Казковий PR» вчитиме піару на прикладі відомих казок

5480
Збірка «Казковий PR» вчитиме піару на прикладі відомих казок
Портал Publicity готує до виходу електронну збірку «Казковий PR». Суть проекту полягає в демонстрації піар-інструментів на прикладі казок. Презентувати збірку збираються на піар-форумі в рамках рекламної виставки REX 16 вересня.
 
До збірки увійдуть 10 казок, відібраних і ретельно проаналізованих фахівцями агентства стратегічних комунікацій Publicity Creating. «Ми беремо відомі казки, наприклад, “Колобок”, “Вовк та лисичка”, “Коза-дереза”, – розповіла «ТК» керівний партнер Publicity Creating Руслана Плис. – Дивимося, чи є там якийсь піар-аспект (до речі, він не завжди там є). У деяких казках одразу бачимо й підкреслюємо його, а деякі доводиться переписувати по-новому. Казки дуже різні, наприклад, є “Кіт у чоботях” Шарля Перро, є російські, є щось із Андерсена. Ми прагнемо, щоб це були не лише українські казки. Головне – щоб вони були відомі кожному. Також ми відібрали кілька байок Крилова, хочемо подивитися ще у Глібова».
 
За словами Руслани Плис, подібну ідею ніхто не втілював. Проект є пізнавально-гумористичним. «Для піар-фахівця важливо бачити піар в усьому. Якщо подивитися уважно, то ми побачимо піар будь-де: у політиці, в економіці, у ЗМІ, у шоу-бізнесі», – каже вона. Однак радить не сприймати «Казковий PR» на 100% серйозно, адже це не академічний розгляд прикладів, а демонстрація в жартівливій формі. Так, на думку авторів, казкові піар-історії легше сприйматимуться.
 
Про книгу наразі не йдеться – лише про електронну збірку текстів. Однак усе можливо, каже Руслана Плис. Наступного тижня (у понеділок-вівторок) на сайті Publicity буде опублікована як приклад одна казка. Охочі придбати збірку можуть надсилати свої заявки на адресу news@publicity.kiev.ua.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5480
Теги:
Читайте також
10.11.2008 11:08
Валерий Бугай, «Публичные люди»
13 564
23.10.2008 10:48
Федор Сваровский, OpenSpace.ru
8 665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду