detector.media
03.09.2008 14:27
Збірка «Казковий PR» вчитиме піару на прикладі відомих казок
Портал Publicity готує до виходу електронну збірку «Казковий PR». Суть проекту полягає в демонстрації піар-інструментів на прикладі казок. Презентувати збірку збираються на піар-форумі в рамках рекламної виставки REX 16 вересня.
 
До збірки увійдуть 10 казок, відібраних і ретельно проаналізованих фахівцями агентства стратегічних комунікацій Publicity Creating. «Ми беремо відомі казки, наприклад, “Колобок”, “Вовк та лисичка”, “Коза-дереза”, – розповіла «ТК» керівний партнер Publicity Creating Руслана Плис. – Дивимося, чи є там якийсь піар-аспект (до речі, він не завжди там є). У деяких казках одразу бачимо й підкреслюємо його, а деякі доводиться переписувати по-новому. Казки дуже різні, наприклад, є “Кіт у чоботях” Шарля Перро, є російські, є щось із Андерсена. Ми прагнемо, щоб це були не лише українські казки. Головне – щоб вони були відомі кожному. Також ми відібрали кілька байок Крилова, хочемо подивитися ще у Глібова».
 
За словами Руслани Плис, подібну ідею ніхто не втілював. Проект є пізнавально-гумористичним. «Для піар-фахівця важливо бачити піар в усьому. Якщо подивитися уважно, то ми побачимо піар будь-де: у політиці, в економіці, у ЗМІ, у шоу-бізнесі», – каже вона. Однак радить не сприймати «Казковий PR» на 100% серйозно, адже це не академічний розгляд прикладів, а демонстрація в жартівливій формі. Так, на думку авторів, казкові піар-історії легше сприйматимуться.
 
Про книгу наразі не йдеться – лише про електронну збірку текстів. Однак усе можливо, каже Руслана Плис. Наступного тижня (у понеділок-вівторок) на сайті Publicity буде опублікована як приклад одна казка. Охочі придбати збірку можуть надсилати свої заявки на адресу news@publicity.kiev.ua.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY