Вийшло у світ інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Человек и Закон»

8 Травня 2008
25487
8 Травня 2008
15:13

Вийшло у світ інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Человек и Закон»

25487
Вийшло у світ інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Человек и Закон»
Видання «Человек и Закон» можна знайти за адресою http://www.ch-z.com.ua/. Сайт є російськомовним та присвячений висвітленню всіх аспектів безпеки людини: від національної до особистої.
 
Керівником проекту є шеф-редактор видавничого дому «Человек и Закон» журналіст Сергій Нестеренко, головним редактором – Еліна Нестеренко, в недалекому минулому випусковий редактор ІАС телеканалу «Інтер»; керівником відділу «Правова безпека» – Людмила Заглада, в минулому завідувач відділу cудових нарисів газети «Факти». Окрім журналістів, участь у роботі журналу також братимуть провідні фахівці у сфері безпеки: працівники силових структур і прокуратури, судді й адвокати.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25487
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
5838 дн. тому
Дуже добре, що тепер "ЧиЗ" виходитиме в інтернеті. Я кілька разів читав друковану версію, але дістати її було фактично неможливо -- вона розповсюджувалася тільки в органах влади і силових структурах. А інформація надзвичайно цікава, де-інде її знайти важко. Вітаю редакцію з виходом! Із задоволенням буду читати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду