На Рівненщині проводять семінари про безпеку діяльності виборчих комісій "Український правовий портал"

28 Липня 2004
796
28 Липня 2004
10:44

На Рівненщині проводять семінари про безпеку діяльності виборчих комісій "Український правовий портал"

796
На Рівненщині проводять семінари про безпеку діяльності виборчих комісій "Український правовий портал"
Рівненщина увійшла до числа регіонів, на території яких реалізується проект „Вибори Президента України: роль виборчих комісій” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В рамках проекту будуть проведені навчальні семінари для представників кандидатів у Президенти України, які працюватимуть у виборчих комісіях. В ході навчання майбутні члени виборчих комісій отримають знання та навички, необхідні для професійного виконання функцій. Програма семінарів розроблена у співпраці з Центральною Виборчою Комісією. Проведення цих семінарів є частиною угоди між ЄС та ЦВК України. Семінари проводяться експертами Комітету виборців України. Перший з таких семінарів на території Рівенської області пройде завтра у Сарнах (виборчий округ №159). Післязавтра семінар для членів ТВК відбудеться у Дубному(виборчий округ №157), а в цю суботу – у Рівному (виборчий округ №155).

У неділю семінар відбудеться у Гощі (виборчий округ №156), а наступного вівторка – у Дубровиці (виборчий округ №158). У програмі семінару розгляд питаннь: повноваження та відповідальність членів ТВК відповідно до законів України, принципи діяльності членів виборчих комісій, публічність і відкритість роботи ТВК, організація роботи в комісії та аспекти безпеки.

"Український правовий портал"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду