В Одесі розпочали роботу місія “Репортерів” і правовий семінар для журналістівIMI

26 Вересня 2002
696
26 Вересня 2002
12:42

В Одесі розпочали роботу місія “Репортерів” і правовий семінар для журналістівIMI

696
В Одесі розпочали роботу місія “Репортерів” і правовий семінар для журналістівIMI
З 25-го вересня в Одеській області працює місія “Репортерів без кордонів” у складі журналіста ІМІ Юлії Астаніної та юриста Марії Самбур. Завдання місії полягає у розслідуванні конфлікту, який стався між мерією міста Южного і місцевої приватної газети “Вексель”.

Вчора відбулася зустріч “Репортерів” з головним редактором “Векселя” Сергієм Тихоплавом. Він виклав суть конфлікту, який полягає в позові голови міськради Олександра Журавля до Сергія Тихоплава.

У середу учасники місії взяли участь в прес-конференції в приміщенні обласної спілки журналістів України з приводу конфлікту, який виник в селі Петрівка між його мешканцями.

Як повідомив ІМІ представник асоціації Ромський Конгрес Микола Долоков, роми не мають жодного ЗМІ. На його думку, потреба у створенні власного ромського ЗМІ давно назріла. “Ми вважаємо, що на сьогоднішній день нам вистарчило хоча б 15 хвилин на обласному державному одеському телебаченні”, сказав він.

Сьогодні о 10 ранку в Одесі розпочався семінар Інституту масової інформації “Правові та етичні аспекти міжнародної журналістики”. Семінар триватиме протягом трьох днів.



IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду