detector.media
24.04.2008 14:47
Львівська облрада погодилась на створення телеканалу «УТ-Захід»
23 квітня Львівська обласна рада ухвалила рішення «Про надання згоди на створення телевізійного каналу «УТ-Захід». За це рішення проголосували 99 депутатів обласної ради, повідомляє ЗІК.
 
«Детектор медіа» вже повідомляла про наміри створити на базі 8 західноукраїнських телекомпаній єдиний канал. За неофіційною інформацією, інвестором проекту є Микола Білоус.
 
У проекті рішення Львівської обласної ради зазначено: «З метою розширення інформаційного простору телекомпанії «Львів-ТБ», відповідно до ст. 169, 172, 173 Цивільного кодексу України, керуючись п.19, 20 ч. 1 ст. 43, п. 5 ст. 60, п. 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» та висновки постійних комісій з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму і з питань комунального майна і приватизації, Львівська обласна рада вирішила підтримати створення західноукраїнського телевізійного каналу «УТ-Захід» та реалізацію проекту «Телебачення для всієї родини».
 
Незабаром «ТК» детальніше розповість про проект «УТ-Захід».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY