«Стар Медіа» ще раз перейменувала свій майбутній прокатний фільм

14 Квітня 2008
4584
14 Квітня 2008
09:35

«Стар Медіа» ще раз перейменувала свій майбутній прокатний фільм

4584
«Стар Медіа» ще раз перейменувала свій майбутній прокатний фільм
Перший прокатний фільм компанії «Стар Медіа», який знімається з 13 жовтня за участі компанії «Київфільм», знову змінив назву. Напередодні старту другого етапу зйомок 11 квітня компанія прийняла рішення про перейменування молодіжної комедії на «О, щасливчик!». За повідомленням прес-служби компанії, ця назва є остаточною.
 
Нагадаємо, першою робочою назвою фільму була «Вісь ординат»; пізніше стало відомо про нову назву – «Все буде офігенно». Перший етап зйомок відбувався у Києві, Криму та Львівській області. Другий етап проходитиме у Києві та Львівській області. Прем’єра стрічки запланована на кінець 2008 року, а презентація відбудеться 23 квітня о 12.00 у рамках V ювілейного київського міжнародного Кінофоруму України-2008 в Українському домі.
 
Режисер першої прокатної стрічки «Стар Медіа» - Едуард Паррі, автор сценарію – Олександр Зеленко (за повістю Дмитра Алейникова), продюсери – Юрій Мінзянов і Влад Ряшин. У ролях – Михайло Тарабукін, Володимир Меньшов, Сергій Шакуров, Армен Джигарханян, Олександр Баширов та інші.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4584
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YaYa
5877 дн. тому
2 Андрій Кокотюха Фільм з такою назвою насправді був: 1973 рік, режисер Ліндсей Андерсон, музика Алана Прайса, з актором Малколмом МакДауелом. То й що? Скільки маємо "Перекрестков" та "Телохранителей"? До речі, 25 років тому це було, наскільки пам"ятаю з дитинства, драйвове молодіжне кіно. То, можливо, творці сьогоднішнього фільму НАВМИСНЕ взяли таку назву, для СЬОГОДНІШНЬОГО молодіжного кіна? Поживемо- побачимо!
андрій кокотюха
5877 дн. тому
при всій повазі до кінематографістів - назва "О, щасливчик!" уже колись була. Здається, фільм такий був з МакДауеллом або книжка якась іноземна так називалася, або і те, і інше. "Все буде офігенно" - краще, ніж "Вісь ординат". проте - успіхів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду