Сергій Притула (Новий канал, Comedy Club UA) балотується до Київради

10 Квітня 2008
24739
10 Квітня 2008
13:51

Сергій Притула (Новий канал, Comedy Club UA) балотується до Київради

24739
Сергій Притула (Новий канал, Comedy Club UA) балотується до Київради
Ведучий ток-шоу Нового каналу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?», резидент українського Comedy club Сергій Притула балотується на дострокових виборах Київської міської ради за списком Української народної партії.  
 
Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Телекритиці». «Справа у тому, що вже тривалий час ми підтримуємо зв’язки з УНП. Кілька років тому я вже займався організацією масових дійств для партії, працював консультантом на виборах міського голови Тернополя. А зараз моє перебування у Києві і вибори до Київради співпали. До того ж Українська народна партія сьогодні працює над певним внутрішнім переформатуванням, вона має доволі стабільний консервативний електорат, але у ньому не вистачає молоді. Молодь взагалі зараз стає дещо аполітичною. Можливо, моя поява у списках УНП дозволить залучити до наших лав молодих патріотично налаштованих людей», - пояснив він своє рішення.
 
Сергій Притула каже, що не є фаховим політиком, але, «…як бачите, фахових політиків багато, але толку від цього дуже мало».  
 
При цьому відомий шоумен зазначив, що намагається розділяти шоу-бізнес і свої громадянські обов’язки та право бути обраним.  Він не став відповідати, чи є членом УНП, сказавши, що вважає питання партійності не надто важливим під час виборчої кампанії: «Можна бути і позапартійним, але глибоким симпатиком тієї чи іншої політичної сили».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24739
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
5866 дн. тому
а шо тут коментувати. цілком закономірно, дивлячись на те, що відбувається навколо
Грыжа
5866 дн. тому
Этих полоумных клоунов надо в колхоз, на трактора, вместе с тупорылыми политиками.
МК
5866 дн. тому
Балаган анлимітед. Доводять країну до ручки. І головне, що всі ми розуміємо: Сергій Притула геть ні чим не гірший за Юрія Луценка. Просто бардак якийсь
DimOK
5866 дн. тому
Не Украина, а страна жлобов и идиотов.. Прошу прощения, но уже действительно наболело :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду