detector.media
10.04.2008 13:51
Сергій Притула (Новий канал, Comedy Club UA) балотується до Київради
Сергій Притула (Новий канал, Comedy Club UA) балотується до Київради
Ведучий ток-шоу Нового каналу «Чи розумніший ти за п’ятикласника?», резидент українського Comedy club Сергій Притула балотується на дострокових виборах Київської міської ради за списком Української народної партії.  
 
Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Телекритиці». «Справа у тому, що вже тривалий час ми підтримуємо зв’язки з УНП. Кілька років тому я вже займався організацією масових дійств для партії, працював консультантом на виборах міського голови Тернополя. А зараз моє перебування у Києві і вибори до Київради співпали. До того ж Українська народна партія сьогодні працює над певним внутрішнім переформатуванням, вона має доволі стабільний консервативний електорат, але у ньому не вистачає молоді. Молодь взагалі зараз стає дещо аполітичною. Можливо, моя поява у списках УНП дозволить залучити до наших лав молодих патріотично налаштованих людей», - пояснив він своє рішення.
 
Сергій Притула каже, що не є фаховим політиком, але, «…як бачите, фахових політиків багато, але толку від цього дуже мало».  
 
При цьому відомий шоумен зазначив, що намагається розділяти шоу-бізнес і свої громадянські обов’язки та право бути обраним.  Він не став відповідати, чи є членом УНП, сказавши, що вважає питання партійності не надто важливим під час виборчої кампанії: «Можна бути і позапартійним, але глибоким симпатиком тієї чи іншої політичної сили».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY