Оксана Соколова: Ефір з Черновецьким був незвичним, бо гість був трохи інакшим

7 Квітня 2008
12123
7 Квітня 2008
18:08

Оксана Соколова: Ефір з Черновецьким був незвичним, бо гість був трохи інакшим

12123
Оксана Соколова: Ефір з Черновецьким був незвичним, бо гість був трохи інакшим
Дуся Катасонова, про чиє новосілля вже повідомляла сьогодні «Детектор медіа», опублікувала інформацію про особливості висвітлення діяльності мера Києва Леоніда Черновецького та його команди у новинах телеканалів групи Віктора Пінчука (ICTV, СТБ і Новий). Зі своїх джерел Дуся дізналась, що шеф-редактор новин принаймні одного з цих каналів розтлумачив своїм підлеглим «політику партії», пославшись на рішення акціонерів. Про особливе ставлення «трійки» до Леоніда Михайловича читайте тут.
 
«Детектор медіа» ж звернулась до автора і ведучої «Фактів тижня» на ICTV – Оксани Соколової – із проханням прокоментувати її ефір із Леонідом Черновецьким 6 квітня (повний текст тут).
 
На запитання, чому Оксана Соколова перейшла з гостем на російську мову, вона відповіла: «Я перейшла на мову співрозмовника. До цього в мене жоден співрозмовник російською не говорив».
 
Що ж до того, що запитання були вочевидь «зручними» для гостя студії, пані Соколова зазначила: «В мене не склалося такого враження. Мені здається, що питання були такими ж гострими, як і для всіх інших наших гостей». На запитання, чи не видається їй, що цей ефір був дещо незвичним, пані Оксана відповіла: «Просто гість був трохи інакшим».
 
«ТК» намагатиметься з’ясувати більше про начебто особливе ставлення каналів групи Пінчука до Леоніда Черновецького.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12123
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не так
5834 дн. тому
Дуся! Да {CENSORED} нам эти продажные "власныкы" вместе со своими каналами и телечелядью! Все вернулось на круги своя не вчера в "Фактах тыжня", а намного раньше и не только на ICTV. Бог им всем судья. Что там выяснять?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду