Казбек Бектурсунов попередив, хто з кандидатів у мери Києва може розраховувати на висвітлення своєї позиції у комунальних ЗМІ

28 Березня 2008
7080
28 Березня 2008
15:53

Казбек Бектурсунов попередив, хто з кандидатів у мери Києва може розраховувати на висвітлення своєї позиції у комунальних ЗМІ

7080
Казбек Бектурсунов попередив, хто з кандидатів у мери Києва може розраховувати на висвітлення своєї позиції у комунальних ЗМІ
Радник Київського міського голови з питань свободи слова Казбек Бектурсунов, який також є неофіційним керівником умовного «Київського медіахолдингу» (об’єднання муніципальних медіа, засновниками яких є Київська міська рада та Київська міська державна адміністрація), окреслив коло кандидатів, чиї позиції будуть висвітлюватись київськими ЗМІ під час виборчої кампанії. Про це повідомляє прес-служба умовного холдингу.
 
«Щоденні газети «Хрещатик» і «Вечірній Київ», тижневик «Українська столиця», телеканал «Київ» і радіо «Київ 98 FM» відкриті для висвітлення позицій усіх справжніх і самостійних кандидатів на пост мера Києва, які не є ставленниками фінансово-політичних і кланово-олігархічних груп», - сказав він. Він також назвав муніципальні медіа «найбільш об’єктивним майданчиком для кандидатів на пост мера Києва».
 
Нагадаємо, виборча кампанія, що передує виборам Київського міського голови та депутатів Київської міської ради, стартувала 26 березня. Голосування відбудеться 25 травня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7080
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Даша
5874 дн. тому
Большой пузырь в луже жидких {CENSORED}
Современник
5875 дн. тому
Кто пустил этого творца грязных,тупых,подростковых технологий! Каким образом,он втесался в доверие команде мэрии,о чем он может говорить! Он первый подрывает авторитет людей которым служит!
Ишиас
5875 дн. тому
наивные укрправдисты долго дали себя мурыжить смехотворному дяденьке бектурсунову. пока он их же плебейками не стал обзывать. другие сми поразборчивей будут. а джанги сам водой не пользуется. они давно отошли от мусульманской культуры - он ж русскии у нас
АннА
5875 дн. тому
Сергій - на кого работаешь? Турсун давно рвется на Телекритику, с тех пор, как его сраным веником с Укрправды выкинули. Но нет у него инфоповода. Лузер, каждый новый "проект" которого все более карикатурен, как и он сам с каждым годома. Не персона он для чата - если с каждым советником каждого мэра чаты делать - запаришься. Все ваши уловки пиариться и манипулировать, дорогие азиатские друзья, скроены с фантазией аула.
Айвенго
5876 дн. тому
А що? Каз-бэк нарешті навчився вести діалог?! Крім ненормативної лексики до жінок, які є посадовими особами, нічого від нього не чула. Краще б Джангі навчив його користуватися водою. Фу! Б-р-ррр!
Ярина Бутковська
5877 дн. тому
Поставила.
Сергій
5877 дн. тому
А слабо поставити питання Казбєку на інтернет-конференції? Давайте змусимо його відповісти за всі свої вчинки. А то якийсь нездоровий монолог виходить: ми кажемо, що він такий-сякий, а він не може відповісти на це.
Не сприйміть це як рекламу, інтернет-конференція буде тут - http://kreschatic.kiev.ua/chat/
Гість
5877 дн. тому
Раджу пану Каз-бєку прочитати закон про місцеві вибори і заткнутися!!! Сидить оцей нарив і ще й варнякає.
глас народу
5877 дн. тому
А хто такий в Україні Казбек Безтрусонов? Що він тут робить? Причому тут його критерії щодо приналежності кандидатів? Він - громадянин киргшизії, і навіть голосувати на міських виборах не буде. І. зрештою: ай-ай як всі запереживали: не покажуть і не напишуть у комунальних ЗМІ. А хто їх читає? Їх примушують виписувати комунальні підприємства десятками тисяч. ПРИМУСОВО! Ви що думаєете кияни це раби, які будуть про Черновецького заказуху читати. Чортма! От програє вибори тоді побачимо де буде Безтрусонов і що робитимуть комунальні ЗМІ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду