ІТК закликає платити за послуги GFK

26 Березня 2008
6295
26 Березня 2008
11:27

ІТК закликає платити за послуги GFK

6295
ІТК закликає платити за послуги GFK
Індустріальний телевізійний комітет звернувся до сейлз-хаусів із інформацією про офіційних користувачів телевізійної панелі та пропозицією щодо цивілізованої правової і етичної поведінки та такої співпраці, яка передбачає оплату за надані якісні послуги. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ІТК.
 
Як повідомляє ІТК, лише 29 рекламних агенцій офіційно придбали дані телевізійних досліджень:
 
РА «АІТІ»
РА «MediaCom» (раніше «VMediaHous»)
РА «MindShare Україна»
РА «"Media Kit"»
РА «Optimum Media Україна»
РА «Медіа Партнер»
РА «Ozon Media»
РА «STA Media»
РА «АММ»
РА «Magma Media Buying»
РА «Bita»
РА «MPG Ukraine»
РА «Maxima»
РА «ITB»
РА «Basa»
РА «Nostra Communication»
РА «BCC»
РА «Ad hoc Communication»
РА «Maximum Consulting»
РА «Sigma-Media»
РА «Сфера ТВ»
РА «Media Systems»
РА «StyleS Regions»
РА «ZenithOptimedia»
РА «Media Expert»
РА «MPG»
РА «USP»
РА «S&F»
РА «Rating»
 
Інші рекламні агенції використовують дані телевізійних вимірювань без дозволу.
 
GfK Ukraine здійснює постійні дослідження телевізійної аудиторії (телевізійна-панель) на замовлення Індустріального Телевізійного Комітету з 2002 року. У 2006 році ІТК провів відкриті пропозиції на вимірювання телеаудиторії протягом періоду 2008-2012 років, за результатами яких було вирішено продовжити співпрацю з GfK Ukraine.
 
 
 «Рекламні агенцій, які нелегально використовують дані телевізійної панелі, не можуть гарантувати своїм клієнтам точність та достовірність інформації, що ставить під сумнів прозорість відносин таких агенцій з рекламодавцями. Зараз все більше рекламодавців стають зацікавленими в чесних партнерських відносинах з агенціями, які є ліцензійними користувачами даних телевізійної панелі GfK Ukraine, оскільки вони розуміють, що лише в цьому випадку вони зможуть гарантовано отримувати якісні дані. Все частіше ми відповідаємо на запити від компаній щодо того, чи легально їхні рекламні агенції використовують у своїй роботі дані телевізійної панелі. Ми підтримуємо цю практику і з цього року всі агенції отримують відповідний сертифікат GfK Ukraine, який засвідчує, що вони є ліцензійними користувачами нашого продукту», - цитує ІТК  директора медіа-відділу GfK Ukraine Ольгу Росманову.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6295
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Error
5892 дн. тому
to МК - точно не в курсе, зайди хотя бы на сайт ИТК и почитай, что из себя представляет индустриальная организация
WSG
5893 дн. тому
-"Рекламні агенцій, які нелегально використовують дані телевізійної панелі, не можуть гарантувати своїм клієнтам точність та достовірність інформації" - повна бредятина. Софт один, данні одні. Неточні вони можуть бути коли іх проставляти в "ручному" режимі. А GfK міг би продавати по одному ключу на носа. А так вони впарюють 4. Мені, наприклад, потрібні 2. Звичайно, що 2 інші я перепродам. Нехай та GfK розбереться в себе усередині...
МК
5893 дн. тому
Поясніть хто знає. А хіба це не проблема самого GfK Ukraine? Чому питанням оплати опікується ІТК? Він що - посередник? Чому саме комітет вирішує "продовжити співпрацю з GfK Ukraine"? Просто не в курсі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду