23 березня на каналі ТВі - прем’єра підсумкової програми Віталія Портникова «Київський погляд»

21 Березня 2008
23191
21 Березня 2008
18:14

23 березня на каналі ТВі - прем’єра підсумкової програми Віталія Портникова «Київський погляд»

23191
23 березня на каналі ТВі - прем’єра підсумкової програми Віталія Портникова «Київський погляд»
23 березня на каналі ТВі стартує підсумкова аналітична програма Віталія Портникова «Київський погляд». Вона виходитиме щонеділі о 19.00
 
Як повідомив «ТК» Віталій Портников, програма триватиме близько години та складатиметься із чотирьох сегментів: головна подія тижня, журналістське розслідування, аналіз історичної події та бесіда з гостями у студії.
 
Ілюстраціями до перших трьох блоків слугуватимуть журналістські сюжети. За словами Віталія Портникова, у розслідуванні підійматимуться соціально важливі теми. У центрі історичного аналізу журналістів програми також  будуть теми, які є контроверсійними та хвилюють громадськість. Як пояснив пан Портников, його команда аналізуватиме і Переяславську раду, і Полтавську битву, і події новітньої історії.
 
Бесіда з гостями у студії є, на думку Віталія Портникова, найважливішою складовою підсумкових телепрограм, тому у «Київському погляді» їй приділятимуть найбільше часу. Запрошуватимуть не лише політиків, а й громадських діячів, які обговорюватимуть топ-події, що відбулися протягом тиждня. Гостей завжди буде двоє, і вони матимуть протилежні позиції.
 
На думку Віталія Портникова, «Київський погляд» є «інкубатором для розгалуженої мережі програм», які ТВі планує запускати восени. Як уже розповідав «ТК» головний редактор каналу ТВі Артем Петренко, з вересня на базі програми Віталія Портникова з’являться проект журналістських розслідувань, політичне ток-шоу, інформаційні програми.
 
Також Віталій Портников повідомив «ТК», що «Київський погляд» виходитиме з уже добудованої київської студії ТВі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23191
Читайте також
17.08.2009 17:46
Наталия Влащенко, «Публичные люди»
25 411
31.12.2008 16:25
Дмитрий Серебренников, «Реальная газета»
46 753
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fox
5880 дн. тому
Представляю себе... Юмористические передачи принципиально не смотрю, но в этом случае и впрямь - поржать охота...
я
5881 дн. тому
Проголосуйте плз! http://konkurs.dc.ua/contest/participant/262
Ендруля
5881 дн. тому
Давненько обезьяну балаганную не выпускали. Посмотрим, порадуемся!
Знакомый
5881 дн. тому
Давно дядьки не было, Княжицкому "вкус" не изменяет, - пора на арену новых клоунов запускать. Эх, Коля, Коля - всё тоже самое и те же самые, чем удивлять, то будешь? Аналитика Портникова, понятна только ему самому, интерьвьюер он никакой - для этого надо интересоваться ещё чьей-то точкой зрения, а не только своей. Ну, что тебе рассказывать. Думаю догадался кто тебе советы дает, а ты послушай, тебе полезно будет..., хотя вряд ли..., вспомним хотя бы СэТэБэ, читай именно так как написано. Я знаю, ты прочтешь, потому как целыми днями по инету лазаешь, про себя любимого прочитать охота, а то вдруг забыли. Вот читай, да уму- разуму набирайся, рыба ты наша золотая!
Глядач
5881 дн. тому
Треба подивитися! "Чисто поржать" з цього каркання із хагактегним акцентом і самозакоханості
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду