detector.media
21.03.2008 18:14
23 березня на каналі ТВі - прем’єра підсумкової програми Віталія Портникова «Київський погляд»
23 березня на каналі ТВі - прем’єра підсумкової програми Віталія Портникова «Київський погляд»
23 березня на каналі ТВі стартує підсумкова аналітична програма Віталія Портникова «Київський погляд». Вона виходитиме щонеділі о 19.00
 
Як повідомив «ТК» Віталій Портников, програма триватиме близько години та складатиметься із чотирьох сегментів: головна подія тижня, журналістське розслідування, аналіз історичної події та бесіда з гостями у студії.
 
Ілюстраціями до перших трьох блоків слугуватимуть журналістські сюжети. За словами Віталія Портникова, у розслідуванні підійматимуться соціально важливі теми. У центрі історичного аналізу журналістів програми також  будуть теми, які є контроверсійними та хвилюють громадськість. Як пояснив пан Портников, його команда аналізуватиме і Переяславську раду, і Полтавську битву, і події новітньої історії.
 
Бесіда з гостями у студії є, на думку Віталія Портникова, найважливішою складовою підсумкових телепрограм, тому у «Київському погляді» їй приділятимуть найбільше часу. Запрошуватимуть не лише політиків, а й громадських діячів, які обговорюватимуть топ-події, що відбулися протягом тиждня. Гостей завжди буде двоє, і вони матимуть протилежні позиції.
 
На думку Віталія Портникова, «Київський погляд» є «інкубатором для розгалуженої мережі програм», які ТВі планує запускати восени. Як уже розповідав «ТК» головний редактор каналу ТВі Артем Петренко, з вересня на базі програми Віталія Портникова з’являться проект журналістських розслідувань, політичне ток-шоу, інформаційні програми.
 
Також Віталій Портников повідомив «ТК», що «Київський погляд» виходитиме з уже добудованої київської студії ТВі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY