Дмитро Джангіров заперечує масові звільнення на ТРК «Київ»

21 Березня 2008
12871
21 Березня 2008
16:13

Дмитро Джангіров заперечує масові звільнення на ТРК «Київ»

12871
Дмитро Джангіров заперечує масові звільнення на ТРК «Київ»

Виконуючий обов’язки директора державного комунального підприємства ТРК «Київ» Дмитро Джангіров виступив сьогодні із заявою, в якій заперечив повідомлення «Міжнародної Ліги захисту прав громадян України» про масові порушення та звільнення на підприємстві. Зокрема, у заяві повністю відкидаєтсья знаження зарплатні журналістам та інформаційним представникам каналу та говориться про звільнення «поодиноких працівників» за власним бажанням.

 

Нижче наводимо текст заяви повністю, без змін.

 

Проведення вчора, 20-го березня, в Інформагентстві УНІАН прес-конференції міжнародної правозахисної організації «Міжнародна Ліга захисту прав громадян України» стало ще одним елементом дестабілізації ситуації у Києві, яку створила Прем'єр-міністр України Ю. Тимошенко, домігшись від Верховної Ради рішення про перевибори Київської міської ради та Київського міського голови.

 

Невиправданим та навіть незрозумілим цинізмом є позиція депутатів Київської міської ради Наталії Новак та Зоряна Шкіряка, які взяли участь у вчорашній прес-конференції. Саме вони пролобіювали у січні цього року рішення Київської міськради про порівняно з минулим роком триразове, а з урахуванням тимошенківської інфляції чотирьохразове, зменшення фінансування ТРК «Київ». Зорян Шкіряк, зокрема, назвав ці створені колективу ТРК «Київ» фінансові проблеми «великою перемогою опозиції». Тепер же вони виступають за захист прав журналістів, оперуючи при цьому не перевіреними та відверто брехливими даними, зокрема про зниження на телеканалі зарплатні втричі, масові звільнення та утиски журналістів…

 

Прошу звернути увагу – масових звільнень на каналі не було й немає. Зарплата у зв'язку із значним зниженням фінансування була зменшена, але тільки на 30% як його працівникам, так і керівництву. При цьому не було зменшено заробітну платню журналістам і всім працівникам інформаційної служби.

 

Ті ж поодинокі працівники, які інколи звільняються з каналу, роблять це за власного бажання, будучи не готовими працювати оперативніше та якісніше. Деякі з них, використовуючи зручний політичний момент, прикривають власний непрофесіоналізм вигаданими «утисками» та створюють нездоровий галас щодо діяльності ТРК «Київ». Цей галас підхопили сьогодні згадана правозахисна організація за викликом та представники політичних сил, які вже включилися у передвиборчі перегони за владу у місті Києві. Насправді ж, їх зовсім не цікавить телеканал та доля його журналістів, яких вони використовують у політичний боротьбі.

 

Незважаючи на це, колектив ТРК «Київ» спокійно працює та розвивається. Рейтинг його передач підвищується, до нього заходять нові програми, цікаві звичайним людям.

 

Заявляю, ми не допустимо дестабілізації роботи телеканалу «Київ» та будемо й надалі працювати для киян. Тиск, який на нас здійснюється, не пройде!

 

В.о. директора ДКП ТРК «Київ»

Дмитро Джангіров
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12871
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Современник
5878 дн. тому
Смотрю новости,новостей нет! Сплошное лизоблюдство и спорт развивается благодаря городским аксакалам! Пацаны,а за погоду в КИЕВЕ,новую власть благодарить забыли?!
Айвенго
5878 дн. тому
Голові комісії з припинення ТРК "Київ" - Невже третина звільнених працівників каналу у минулому році - це поодинокі працівники!? Такої плинності кадрів за 11 років існування каналу не було жодного разу. І не за власним бажанням журналісти звільнись, а за Вашим!!! А заробітна плата кадрових працівників каналу і в минулому році була надто мізерною в порівнянні з Казбекоджангікривоножківською командою. Як не сором брехати, пане в.о.директора!!!
леша
5881 дн. тому
Я знаю Гриника - отличный парень - видел его на сайте знакомств - ищет парня от 18 до 40
киянка
5881 дн. тому
У Казбечари неприємності - точно знаю. Так, що це початок їхнього кінця. Але відкорковувати шампанське поки зарано, нехай Казбек, Джангір і їхня свита (Свєта і т.д. ) від пургену випорожняться.
Землянка
5881 дн. тому
Космічні прихвостні виправдовуються. Значить припекло. Сидіти весельчаку У (маленькому Джангі)на своєму стільчику не довго, він і так ледве втискається в те кріселко - не його розмір. Роз"ївся свол.... а на награбованому. Чи може кави вечірньої обпився? У далеку, а головне тривалу космічну подорож, його разом з КАМАНДОЙ МЄРА проводжатимуть красиво з музикою і феєрверком - День Києва як не як буде. Пакети, щоб забрати свої блокнотики і недоїдені бутерброди візміть заздалегідь у прибиральниць. Зранку ще були - інф. перевірена.
свої
5881 дн. тому
хто знає Юрія Гриника - плюньте йому в пику. Коли Крючков звільнився і прийшов забрати свої речі, грини (випусковий редактор новин) за наказом Казбека його обшукував. Знайшов чашку й старий записник. От потвора!
свої
5881 дн. тому
мало не забув сказати. Гриник зараз випусковий редактор новин ТРК Київ і гарно вилизує Криворучко і Казбека за таки гарні гроші
lada
5881 дн. тому
а відколи це ви, пане Джангіров, знову во генерального директора? Ви ж - офіційний голова ліквідаційної комісії, яка "припиняє ТРК "Київ". Як же вам не ай-яй-яй!!!
Гость
5881 дн. тому
Какая разница, кто такой Джангиров? Речь идет о том, что действительно работники ТРК "Киев" не знают, получат они завтра зарплату или нет. Поднимите информацию, какое финансирование было в прошлом году и какое предусмотрено в этом.
Кукринікса
5881 дн. тому
Яка бридка потвора. Просто весельчак У! Що можна чекати від такого покруча?
Петр
5881 дн. тому
Как Джангирова земля еще носит? Ну как можно быть таким моральным {CENSORED}? Внешне человек, а по сути животное.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду