Василя Ілащука представлено як в.о. президента НТКУ (+ФОТО)

22 Лютого 2008
27452
22 Лютого 2008
13:34

Василя Ілащука представлено як в.о. президента НТКУ (+ФОТО)

27452
Василя Ілащука представлено як в.о. президента НТКУ (+ФОТО)
О 13.00 22 лютого заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський представив колективу Національної телекомпанії України виконувача обов’язків президента НТКУ Василя Ілащука. Про це повідомляє кореспондент «ТК», що перебуває у телецентрі на Мельникова, 42.
 
Андрій Кислинський подякував колишньому президенту НТКУ Віталію Докаленку за добру роботу. Він зазначив, що пан Докаленко підніс Перший національний телеканал на той рівень, коли він стане добрим майданчиком для реалізації концепції розвитку каналу, представленої Василем Ілащуком. За словами Андрія Кислинського, концепція пана Ілащука перемогла у конкурсі концепцій.
 
Василь Ілащук призначив керівникм підрозділів НТКУ перше робоче засідання на 15.00. Засідання відбуватиметься у закритому режимі. «Детектор медіа» він повідомив, що готовий офіційно представити свою концепцію розвитку НТКУ дещо згодом, коли розбереться у ситуації на каналі.
 
На запитання, чи не виникне колізії через те, що внутрішнім наказом виконання обов’язків президента НТКУ покладене на Андрія Слободяна, Василь Ілащук зазначив: він упевнений, що такого не станеться. Указ Президента України Віктора Ющенка про призначення Василя Степановича Ілащука виконувачем обов'язки президента НТКУ, датований 21 лютого, опублікований на сайті Президента 22 лютого.

 

«Детектор медіа»

Фото Сергія Гутирі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27452
Коментарі
28
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Регіони
5896 дн. тому
З приводу порядності. Декілька поколінь керівників НТКУ намагалися зробити одну спільну річ - звільнити Весілика. Це такий-собі персонаж басні: одеський кореспондент новин, який роками нічого не робить, а якщо робить, то топорно вмилює джинсу. Весілик - людина мутна. В різний час він, намагаючись залишити за собою місце (а це для нього принципово, оскільки статус кореспондента Національної телекомпанії в регіоні дає значні преференції в спілкуванні з місцевими бізнесом і владою) заходив з "цікавими" пропозиціями до керівників різного рівня. Десь він намагався "вирішити питання" з пляшкою, десь грошима, десь шматочком землі в одеській області... Це - те, що він вміє. Це - поле його діяльності. Весілик - майстер "домовлятися". А ще майстер підкилимної гри. Хоча пропозиції Весілика врешті-решт не рятували його. Цілих п'ять років адміністрація Весілика звільняла. Весілик судився з НТКУ, телефонував губернаторам, заходив з новими "пропозиціями" до нових керівників... І при цьому абсолютно нічого (!) не робив для НТКУ. Отримував, правда, лише голу ставку, оскільки дві догани за байдикування знімали з нього усіляки надбавки. Весілику залишалася остання догана - і НТКУ полегшенно зітхнула б (принаймні та її частна, яка має відношення до реального виробництва). Тепер найцікавіше. За один крок до звільнення Весілика в НТКУ міняється керівництво. Одним з перших на телецентрі з'являється наш персонаж. Йде вітати колегу. І вже 04 березня по компанії проходить наказ № 110-к, підписаний новим в.о., про відміну оголошених доган. Я вітаю НТКУ з чудовим надбанням! Тепер Весілика не зможуть звільнити ще декілька років. Тепер Треба починати все з початку. Я маю відношення до кормережі НТКУ і маю великі сумніви щодо будь-яких консультацій Ілащука з діючим керівництвом Новин. Можна по різному ставитися до Федоріва і Ткаченка, але хоча б поцікавитись: звідки ті догани? за що? яка перспектива? яка реальна цінність цього працівника? Якщо не з ними - можна порадитись з редакторами кормережі - ті б точно розповіли багато цікавого. Навіть приклади текстів показали б. Там такі шедеври! Але... На зустрічі з колективом Новин Ілащук говорить про майбутні зусилля щодо створення потужної кормережі. Якщо ц
Егор
5907 дн. тому
Наверняка добрая половина уважаемых комментаторов тех или иных назначений в НТКУ догадывается, что и продукция Первого Национального, и сам государственный канал, всего лишь зеркально отражают ситуацию в государстве. Все плохо? Нет. Все хорошо? Где уж... Перспектива? Поживем - увидим. Когда население, вопреки личной скромности, начнет превращаться из быдла в народ, качество продукции НТКУ будет расти опережающими темпами, честное пионерское! Уместно будет поблагодарить Докаленко за справедливые и дельные вещи, а Илащуку пожелать в отведенное ему время как минимум не повторять глупостей предшественника. И помнить о Деле,- это нам всем.
Олаф
5907 дн. тому
Чесно кажучи, рівень компетентності дописувачів нижче плінтуса: один крім аванса нічого знати не хоче, інші вбачають у признченні Ілащука лише інтриги і меркантильні цілі, Та чи ви знаєте, що Василь Ілащук - можливо перша за останні 10 років по-справжньому творча і креативна людина, яку знають і поважають українці у всьому світі, що це справжній українець, що вболіває за свою країну, що це порядна і демократична людина. Невже ваша свідомість більшості так прогинла, що не може ні в чому бачити позитиву. В Україні нема українського ТБ - весь цей політично-попсовий гламур і ті бізнес-проекти нічого не мають спідьного з життям країни. Я вірю у відродження НТКУ ы сподіваюсь, воно не буде схоже "1+1" чи "Інтер". І хай його деякі гнилі космополіти називають хуторянським чи жлобським - це на їхній погляд, до речі штат компанії варто перетрусити, за останні роки там завелося чимало паразитів... Годі диктувати українцям, яким має бути їхне ТБ! Так що Ілащукові - удачі! Часом, однапорядна людина на важливій посаді здатна змінити на краще хід подій. Будемо вірити, що так воно і станеться.
РАБОТНИК
5908 дн. тому
Люююююююдииииии, дайте денях, я тоже получил голимый аванс 400 гривен. Если ктот-то привык получать зарплату дважды, то я привык трижды. Патаму шо я харашо работаю. Када будет бабло? Дядя Вася, дай ответ, ты ж читаешь этот суперсайт. Лентяи, на вход!!!!!!!!!
jazva-ЕЩЕ!
5908 дн. тому
Поплачься в жилетку КРУ про тех, кто " мі тут беспокоимся о черной зарплате". ЕЩЕ! и премию получишь!
журналіст - $$$ -$$$
5908 дн. тому
Велика потеря! Увольняйся! Впрочем - сильно сомневаюсь...
$$$
5908 дн. тому
Точно, денежек мы не увидим. А я уволюсь тогода с канала.
журналіст
5908 дн. тому
Та дайте спокій і НТКУ і Ілащуку! Чому українці так люблять топити один одного! Думаєете НТКУ - це там, де модом помазано і маком посипано! Не варто глузувати з Ілащука - він не тільки диктор і ведучий - він порядна людина. Приклад? Не став очолювати журі Євробачення. Сказав: це мав би робити Докаленко, оскільки він починав. А пригадайте Стецьківа (свят-свят проти ночі!) одразу в крісельце плигнув і намолотив на Євробаченні ! Не подумав, що Савенко до нього все готував. Так що є нюанси!
Еще!
5908 дн. тому
дорогая jazva - мі тут беспокоимся о черной зарплате. а нее ещьо не далі за янарь
jazva
5909 дн. тому
Господа с крокодильими слезами и метровыми соплями по поводу НТКУ! НЕ ДО-ЖДЕ-ТЕСЬ!!!
Привет от Юли
5909 дн. тому
Юля - респект! Как она ловка поставила своего человека чужими руками. Молодец!
5909 дн. тому
Да, с этим шоу-меном мы посмотрим замечательное шоу "УТ1 : back to USSR". Опять назначение по принципу личной преданности. Неужели еще не понятно, что все это бумерангом ударяет по назначившему? УТ1 - площадка для хуторянских экспериментов типа: "Как за бюджетные деньги сделать из невлиятельного СМИ еще более ничтожное", "Как 2000 бездельников могут схавать любого руководителя", "Как ловить кайф от ручного управления ничем", "Как сочетать демократическую риторику с авторитарными замашками" и т.
професор - фельдшеру
5909 дн. тому
Марні сподівання!
нарешті!
5909 дн. тому
Якщо Ілащуку радить М.Крупієвський - то це хороший радник. він зробив багато різних і дуже складних проектів. Та й Василь - довів, що він не просто диктор ( втім, нічого зневажати людей цієї професії - принаймні грамотно говорять та й з артикуляцією у них краще, ніж у всіляких "Миф" та "Фаф"). Він зняв багато фільмів і "Мати й мачуха" - прекрасна і зворушлива задумка. Може, ви закинете, що фільм про політика? А що Докаленко у Лос-Анжелесі знімав? Не знаєте? Про Пашу Лазаренка фільм. А Русілк? То про КРУ, то про держохорону (індульгенцію заробляв).Про Вібрика з Русліком і не кажіть. Це -хлопчики-банкомати (один у відпустці, а інший - грозиться звільнитись).
для Вот это да!
5909 дн. тому
когда больше двух лет видеоинженер возглавлял НТКУ, один первый вице-президент - оператор, другой первый вице- вообще с техникумовским дипломом , просто вице- директор сахарного завода, курьерша с вокзала топ-менеджер объединения и т.п. - вас это не смущало?! Илащук создал несколько хороших проектов, ради которых многие специально включали УТ-1 (когда эти проекты шли на УТ)! Док со своей мишпухой умел только чужие идеи воровать и чужие проекты за бабки в эфир ставить, а что-то свое создать или хотя бы грамотно задачу поставить - это уже было выше уровня его возможностей.
ОПТИМІСТ
5909 дн. тому
Страшніше "докаленківського" керівництва нічого бути не може. Перетворив НТКУ у в'язницю. Василь справляє приємне враження - молодий, національно спрямований, грамотний. Принаймні на цигана-конокрада не схожий, як попередній. Не поспішаймо з висновками, панове!
5909 дн. тому
Ах, о чем вы говорите, какие концепции? Ему задавали сегодня этот вопрос на встрече с руководителями в 15.00:) покажите, мол, концепцию! Ответа, разумеется, нет. Ну всёё... Михал Михайлович, который советует Илащуку, терь ему насоветует, ага! Начинаем все дружно готовиться к выборам, господа. Новости, держитесь!
претендент
5910 дн. тому
...А я і не знав, що проводиться конкурс концепцій розвитку каналу... Цікаво, а чиї концепції ще розглядалися і яким чином було визначено переможця?
Бджоляр
5910 дн. тому
Нічого ви не розумієте. Василь добре знається в бдж..дж..джолярстві! А все інше можна вивчити і так!
Вот это да!
5910 дн. тому
Диктор стал президентом. Абсурд, этот человек ни разу ничего не сделал сам, он всегда читал с листика. Хотя, вероятно, именно поэтому его и поставили...
5910 дн. тому
указ вже є.. http://www.president.gov.ua/documents/7494.html
інші
5910 дн. тому
ПОЗОР!! Владі за ТАКЄ призначення
телиця
5910 дн. тому
Та Докаленко був теж симпатичненький :-)))
Шокирован
5910 дн. тому
После такого назначения точно можно ликвидировать НТКУ как структуру. У этой власти нет будущего.
Гість
5910 дн. тому
Указа і не може бути. Тож на яких підставах Ілащук працюватиме невідомо...
Vasya
5910 дн. тому
До речі, Указа немає ще й досі. Це Вася видлає очікуване за реальне. Позорне призначення. Повернення до часів радянської пропаганди. "Болото" буде щасливе, два-три місяця Ілащук протримається на попередніх мікроскопічних, та все ж досягненнях Докаленка, а потім УТ1 стримко покотиться в совкову безодню.
otar
5910 дн. тому
Телепуз, на той момент, коли газета Дело повідомила про призначення Ілащука, він ще НЕ БУВ призначений, указ НЕ БУВ підписаний, і насправді на Банковій розглядались кілька інших кандидатур.
Телепуз
5910 дн. тому
так газета Дело, виходить, була права??? http://www.telekritika.ua/news/2008-02-20/36608
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду