Рекламний час на Першому національному продаватиме «Пріоритет»

19 Грудня 2007
39484
19 Грудня 2007
15:00

Рекламний час на Першому національному продаватиме «Пріоритет»

39484
Рекламний час на Першому національному продаватиме «Пріоритет»
Рекламний час на Першому національному телеканалі у 2008 році продаватиме сейлз-хаус «Відео Інтернешнл – Пріоритет», повідомляє «Медіабізнес». Факт укладення угоди про ексклюзивну реалізацію можливостей телеканалу у 2008 році підтвердив директор компанії «Пріоритет» В’ячеслав Булавін.
 
У телефонній розмові з «ТК» В'ячеслав Булавін відмовився назвати суму угоди, пославшись на комерційну таємницю. Саму угоду з Першим Національним він прокоментував так: «Это вопрос желания канала. Соответственно, мы отвечаем на это желание, или группа медиаселлеров отвечает на это желание. Когда такое решение принимается, идет консультация со всеми другими участниками этого процесса и делается выбор. Например, ТОНИС остался у «Интеррекламы», а Первый национальный пришел сюда, и это нормальная практика. Этот канал тоже должен участвовать в распределении рекламного пирога. Никаких специальных отличий в работе с ним у нас нет».

 

У 2006 році Національна телекомпанія України вже співпрацювала з «Пріоритетом». Раніше в інтерв'ю «ТК» директор із маркетингу компанії «Пріоритет» Олексій Казанцев сказав: «Мы работали с этим каналом год назад, у нас остались великолепные отношения с его руководством. Но ряд коммерческих историй не позволил продлить наши отношения».

 
«ТК» з'ясовує подробиці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду