Определены победители премии «ТК» имени Дуси Катасоновой

4 Грудня 2007
10130
4 Грудня 2007
11:29

Определены победители премии «ТК» имени Дуси Катасоновой

10130
Вручение наград состоится 6-го декабря, при любой погоде в «Петровиче».
<b>Определены победители премии «ТК» имени Дуси Катасоновой</b>
Отправившись в путешествие по Нилу, Дуся Катасонова, не изменив своей обычной веселости, изрядно подобрела. В результате чего, живо откликнувшись (за отдельный гонорар, разумеется) на предложение редакции «Детектор медіа» придумать номинации премии своего имени, произвела на свет целый ворох приятностей для самых ярких телелиц заканчивающегося телегода.
 
Понятное дело, количество мест в ресторане «Петрович», в котором 6 декабря состоится праздничная вечеринка по случаю вручения премии «Детектор медіа» имени Дуси Катасоновой, – ограничено. Поэтому приглашения получили только випы. НО! У наших рядовых, но не менее дорогих нашему сердцу читателей, есть неплохие шансы присоединиться к их компании.
 
Угадав, кого именно Дуся Катасонова наградит в четырех из… (не будем уточнять, скольких именно. Пусть это будет сюрпризом вечера) номинаций, и прислав ваш прогноз нам на адрес magay.tk@gmail.com – вы непременно  получите приглашение в «Петрович».
 
Итак, кто, по-вашему, может получить премию имени Дуси Катасоновой в таких номинациях:
 
«Везунчик року»
«Телестьоб року»
«Антиджинсовик року»
«Перехід року»
 
Ждем с нетерпением отгадок наших читателей. А также ждем гостей веселой и доброжелательной (правда-правда!) вечеринки от «Детектор медіа». До встречи 6-го в «Петровиче» (Киев, Ярославская 5/2)!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10130
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5994 дн. тому
мало номінацій. або ж мало місць у цих номінаціях, бо й везунчиків вистачає, й переходів, і, головне, стьобу - усі переходи й везунчики - суцільний стьоб. у нас і антиджинса виглядає як стьоб : ))
Олька
5994 дн. тому
Телестьоб - номінація Г.Гомонай на "телетріумф" після 3-х місяців роботи в "Подробицях", перехід року - О.Колодій з "Подробиць тижня" на "Інтері" в "Подробиці з мером...", везунчик року - О.Мустафін і командта "Вікон" з СТБ, антиджинсовик - "телекритика" - за об"єднання зусиль журналістів з різни ЗМІ ще до того, як з"явились підписанти проти джинси. ТК била в набат під час виборів, коли більшість підписантів - цинічно заробляли на джинсі.
Олег В.
5994 дн. тому
Везунчик года - Куликов Андрей, Телестеб - возвращение Дмитрия Джангирова на ТВ, переход года - ну Шустер, ктож еще
Леська
5994 дн. тому
везунчик року - Гомонай, телестьоб - великі українці, антиджинсовик року - Соболєв, перехід року - "Інтер" :)))
Тіна
5995 дн. тому
"Везунчик року" - Колодій (він тепер має а ж дві свої програми, і генеральний продюсер Новин) "Телестьоб року" - "Фабрика зірок" (хоча це скоріше найпровальніший проект року), за телестьоб пройде "Час мера". "Перехід року" - Шустер (без коментарієв)
Дана
5995 дн. тому
Везунчик року - Безлюдна, "Телестьоб року" - "Великі українці", "Перехід року" - Шустер, "Антиджинсовик року" -"Телекритика":)
Алегарф
5996 дн. тому
Я по открепительному талону. Так что пишу не на ящик, а в комментариях. Не сочтите за попытку фальсификации : ) Моя версия: «Везунчик року» - Куликов, «Телестьоб року» - трансляция матчей киевского "Динамо" в Лиге Чемпионов на 1+1, «Антиджинсовик року» - djuice, «Перехід року» - Колодий. Коллеги-комментаторы, высказывайте свои варианты тоже для начала сюда. Устроим в "Петровиче" карусель ; )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду