Канал UBC відкриє друковане видання та інформаційну агенцію

26 Листопада 2007
3071
26 Листопада 2007
19:38

Канал UBC відкриє друковане видання та інформаційну агенцію

3071
Канал UBC відкриє друковане видання та інформаційну агенцію
«UBC: Український бізнес-канал» започаткує друковане видання та інформаційну агенцію. Про це заявила генеральний продюсер UBC Світлана Коляда на прес-конференції, що відбулася в Києві. Робота над проектом «телеканал+інформагенція+друковане видання» розпочнеться на початку 2008-го року.
 
За словами пані Коляди, вдатись до таких кроків спонукає «відсутність в Україні ділової журналістики з акцентом на глибоку аналітику».
 
До такого висновку, зазначила Світлана Коляда, на UBC прийшли після детального вивчення українського медіаринку:«Ми зрозуміли, що в Україні не вистачає глибокого аналізу економічних процесів у державі і світі. Наразі маємо ділову журналістику в нас доволі поверхову. Тому зібрали й продовжуємо збирати кваліфікованих журналістів-економістів з тим, щоб заповнити цю нішу».
 
Тому в найближчих планах каналу – створення власної школи ділової журналістики. Адже, за словами Світлани Коляди, вибір кваліфікованих журналістів наразі невеликий. Тому до співпраці з UBC залучають, насамперед, фахівців-економістів з кількарічним досвідом роботи. Азам журналістики їх вчать уже безпосередньо на каналі.
 
Світлана Коляда також зазначила, що у розвиток каналу вже вкладено близько 5 мільйонів доларів. Інвестори сподіваються насамперед повернути ці гроші до кінця наступного року. При цьому UBC робить акцент не так на пряму рекламу, як на спонсорство.
 
Нині UBC має аудиторію понад 2 млн. потенцiйних глядачів. З 1 грудня канал планує значно збільшити аудиторію, адже з’явиться у базовому пакеті «Україна і світ» (56 каналів) кабельного оператора «Воля-кабель».
 
UBC – спеціалізований інформаційно-аналітичний телеканал для бізнесової спільноти. Розпочав супутникове мовлення 1 вересня. Своєю цільовою аудиторією канал вважає керівників підприємств, бізнесменів, банкірів, економістів, представників ділових кіл та державних установ –  усіх тих, хто, за словами Світлани Коляди, «працює в реальному бізнесі». Сигнал телеканалу поширюється на Україну, Росію, Центральну та Східну Європу, а також країни Середземномор’я. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3071
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
6005 дн. тому
Да уж сайт... Красиво ))) Гы!!!
Фостер
6005 дн. тому
ВЫ видели это ИНФОРМАГЕНСТВО!!! Меня оно удивило. Явно старался и делал "ПРОФЕССИОНАЛ". Ужасно просто.
ABN
6006 дн. тому
Относительно "деловой журналистики с акцентом на глубокую аналитику" госпожа Коляда права. Вот как раз с Нового года будет выходить новый аналитический журнал "Чистая Прибыль", который и планирует работать в данном направлении. И команда у ЧП собирается серьезная...
6006 дн. тому
С информагентсвом на 2008 год єто они затянули... Пусть хоть сайт сделают нормальній :)
яя
6006 дн. тому
Ну есть и спонсорство, не только джинса
Богдан
6007 дн. тому
Ага..не на "пряму рекламу, а спонсорство":)) читай джинсу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду