detector.media
26.11.2007 19:38
Канал UBC відкриє друковане видання та інформаційну агенцію
Канал UBC відкриє друковане видання та інформаційну агенцію
«UBC: Український бізнес-канал» започаткує друковане видання та інформаційну агенцію. Про це заявила генеральний продюсер UBC Світлана Коляда на прес-конференції, що відбулася в Києві. Робота над проектом «телеканал+інформагенція+друковане видання» розпочнеться на початку 2008-го року.
 
За словами пані Коляди, вдатись до таких кроків спонукає «відсутність в Україні ділової журналістики з акцентом на глибоку аналітику».
 
До такого висновку, зазначила Світлана Коляда, на UBC прийшли після детального вивчення українського медіаринку:«Ми зрозуміли, що в Україні не вистачає глибокого аналізу економічних процесів у державі і світі. Наразі маємо ділову журналістику в нас доволі поверхову. Тому зібрали й продовжуємо збирати кваліфікованих журналістів-економістів з тим, щоб заповнити цю нішу».
 
Тому в найближчих планах каналу – створення власної школи ділової журналістики. Адже, за словами Світлани Коляди, вибір кваліфікованих журналістів наразі невеликий. Тому до співпраці з UBC залучають, насамперед, фахівців-економістів з кількарічним досвідом роботи. Азам журналістики їх вчать уже безпосередньо на каналі.
 
Світлана Коляда також зазначила, що у розвиток каналу вже вкладено близько 5 мільйонів доларів. Інвестори сподіваються насамперед повернути ці гроші до кінця наступного року. При цьому UBC робить акцент не так на пряму рекламу, як на спонсорство.
 
Нині UBC має аудиторію понад 2 млн. потенцiйних глядачів. З 1 грудня канал планує значно збільшити аудиторію, адже з’явиться у базовому пакеті «Україна і світ» (56 каналів) кабельного оператора «Воля-кабель».
 
UBC – спеціалізований інформаційно-аналітичний телеканал для бізнесової спільноти. Розпочав супутникове мовлення 1 вересня. Своєю цільовою аудиторією канал вважає керівників підприємств, бізнесменів, банкірів, економістів, представників ділових кіл та державних установ –  усіх тих, хто, за словами Світлани Коляди, «працює в реальному бізнесі». Сигнал телеканалу поширюється на Україну, Росію, Центральну та Східну Європу, а також країни Середземномор’я. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY