Грузинська опозиція вважає, що «Імеді» дозволять працювати по завершенні виборів

17 Листопада 2007
6857
17 Листопада 2007
19:54

Грузинська опозиція вважає, що «Імеді» дозволять працювати по завершенні виборів

6857
Грузинська опозиція вважає, що «Імеді» дозволять працювати по завершенні виборів
Грузинська об'єднана опозиція провела консультації з приводу ситуації навколо телеканалу «Імеді», закритого та розгромленого спецслужбами 8 листопада, - повідомляє агентство «Новини-Грузія». Напередодні закриття рейтинги єдиного опозиційного всегрузинського телеканалу зашкалювали, адже він демонстрував у прямому ефірі мітинг опозиції. Мовлення телеканалу не було відновлене після скасування у Грузії надзвичайного стану 16 листопада, а його майно і ліцензія досі арештовані. Такі заходи застосував міський суд Тбілісі після клопотання генеральної прокуратури Грузії, яка підозрює «Імеді» в антидержавній діяльності.
 
Зустріч лідерів опозиції пройшла в офісі Партії народу. «Ми збираємось використати як міжнародний вплив, так і політичний діалог для відновлення мовлення телекомпанії «Імеді», - сказав журналістам колишній держміністр Гіоргій Хаїндрава. За словами лідера Партії народу Коби Давіташвілі, влада планує дати «Імеді» можливість відновити роботу після президентських виборів 5 січня. Однак опозиція наполягає на прискоренні цього процесу. У разі, якщо «Імеді» не розблокують, опозиція обіцяє провести нові акції з вимогою дати телекомпанії працювати.
 
Питання відновлення мовлення «Імеді» обговорюватимуть на переговорах у парламенті Грузії, в яких братимуть участь представники опозиції та пропрезидентської більшості.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6857
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду