«Братство» Корчинського попіарило проект «Великі Українці»

13 Листопада 2007
23215
13 Листопада 2007
15:24

«Братство» Корчинського попіарило проект «Великі Українці»

23215
«Братство» Корчинського попіарило проект «Великі Українці»
13 листопада о 9.30 перед офісом каналу «Інтер» на Дмитрівській, 30 зібрались активісти партії «Братство», очолюваної Дмитром Корчинським. «Братчики» вимагали визнати великим українцем Нестора Махна.
 

«Хода з пенсіонерів, студентів, оригінально вбраних молодих людей… рухалась під знаменами Гуляйполя – чорними з черепами та червоними з зображенням Ісуса Христа. Вишикувавшись перед входом, мітингувальники оголосили, що не підуть, поки лідер анархістів Нестор Махно не буде включений у список великих українців», - змальовує ці події прес-служба каналу.
 

Канал, схоже, сприйняв «захоплення» цілком позитивно й навіть радісно. Шеф-редактор програми Вахтанг Кіпіані вийшов до мітингу та пояснив їм, що список великих українців складають не організатори програми, а її глядачі (Від «ТК»: Якби «братчики» читали «Детектор медіа», їм би не довелося мерзнути під снігом та дізнаватись від Вахтанга Кіпіані всім відомі правила проекту :).
 

Незважаючи на обіцянку пікетувати «Інтер», поки Махно не опиниться серед «великих», після чотиригодинного протесту переважна більшість учасників мітингу розійшлася. «Перед будівлею каналу «Інтер» залишаються двоє активістів та стіл із бутлем недопитого самогону», - повідомляє прес-служба каналу.
 
Фото прес-служби «Інтера»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23215
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
6021 дн. тому
Э-э-эх... Зачем же так дискредитировать образ Христа. Бог должен быть в сердце, а не на знамени борьбы за... беззаконие. Одним словом, НОНСЕНС, а не Братство. Лишь бы засветиться : ) А работать кто будет, Шустер?..
Гігієнішвілі
6021 дн. тому
Кіпіанушка згадав, як працював на Корча на "плюсах":) От і тут попіарив. Чи задурно?:) А чого він в Києві сидить, а не в Тіфлісі Мішу Сааку захищає ????
діна
6021 дн. тому
а для чого пікетувати? їм же пояснили: проголосуєте - буде великим. що тут незрозумілого? самогон жалко :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду