detector.media
13.11.2007 15:24
«Братство» Корчинського попіарило проект «Великі Українці»
«Братство» Корчинського попіарило проект «Великі Українці»
13 листопада о 9.30 перед офісом каналу «Інтер» на Дмитрівській, 30 зібрались активісти партії «Братство», очолюваної Дмитром Корчинським. «Братчики» вимагали визнати великим українцем Нестора Махна.
 

«Хода з пенсіонерів, студентів, оригінально вбраних молодих людей… рухалась під знаменами Гуляйполя – чорними з черепами та червоними з зображенням Ісуса Христа. Вишикувавшись перед входом, мітингувальники оголосили, що не підуть, поки лідер анархістів Нестор Махно не буде включений у список великих українців», - змальовує ці події прес-служба каналу.
 

Канал, схоже, сприйняв «захоплення» цілком позитивно й навіть радісно. Шеф-редактор програми Вахтанг Кіпіані вийшов до мітингу та пояснив їм, що список великих українців складають не організатори програми, а її глядачі (Від «ТК»: Якби «братчики» читали «Детектор медіа», їм би не довелося мерзнути під снігом та дізнаватись від Вахтанга Кіпіані всім відомі правила проекту :).
 

Незважаючи на обіцянку пікетувати «Інтер», поки Махно не опиниться серед «великих», після чотиригодинного протесту переважна більшість учасників мітингу розійшлася. «Перед будівлею каналу «Інтер» залишаються двоє активістів та стіл із бутлем недопитого самогону», - повідомляє прес-служба каналу.
 
Фото прес-служби «Інтера»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY