Журналістська акція «Не продаємося!»: фоторепортаж

6 Листопада 2007
2854
6 Листопада 2007
16:23

Журналістська акція «Не продаємося!»: фоторепортаж

2854
Журналістська акція «Не продаємося!»: фоторепортаж
6 листопада у київському парку імені Шевченка пройшла акція-хепенінг «Не продаємося!», що знаменувала початок журналістської ініціативи, спрямованої проти замовних матеріалів.  Заява журналістської ініціативи була опублікована на «ТК».
 
Дивіться фоторепортаж із акції (фото Олени Старостенко).  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2854
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
spam
6008 дн. тому
показуха чистой воды. 0 эмоций.
Не пойняв!
6008 дн. тому
А з телевізіром на голові - Піховшек?!
Хижий писець
6008 дн. тому
У черговий раз гарну справу обгівняли. Прийши повії з стажем типу Борсюка, щоб укотре пообцяти не продаватися. Чи вже ніхто і купувати не хоче, то треба про себе нагадати?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду