Невідомі спалили авто журналістки Тарнавської (ОНОВЛЕНО)

Невідомі спалили авто журналістки Тарнавської (ОНОВЛЕНО)

26 Січня 2014
8153

Невідомі спалили авто журналістки Тарнавської (ОНОВЛЕНО)

8153
Невідомі спалили авто журналістки Тарнавської (ОНОВЛЕНО)
Невідомі спалили авто журналістки Тарнавської (ОНОВЛЕНО)

У ніч на 25 січня у дворі будинку, де мешкає відома журналістка і громадська діячка Тамара Тарнавська, згоріло її авто. Про це повідомляється на сторінці Всеукраїнського об`єднання Майдан у Facebook.

 

Як розповіла пані Тарнавська у коментарях «Детектор медіа», її машина марки Shkoda спалахнула близько 2:30 ночі. Перед підпалом авто було «професійно облите засобами», і внаслідок загоряння згоріло півмашини, припаркованої поруч. 

 

Журналістка викликала міліцію і пожежників.  «Міліції прибуло башато - осіб 8. Адже поряд припарковано чимало дорогих авто - я мешкаю в одному з центральних районів Києва», - розповіла журналістка. При цьому охоронці порядку відразу почали  ставити запитання про те, чи є Тамара Тарнавська активною учасницею євромайдану. 

 

Журналістка розповіла ТК, що від початку активно відвідувала євромайдан та допомагала з організацією інтерв`ю іноземним журналістам. Також вона сама давала інтерв`ю вітчизняним та іноземним ЗМІ, виступаючи, як активна прибічниця євроінтергації та порівнюючи рівень життя українців та мешканців країн Європи. 

 

За словами Тамари Тарнавської, раніше вона виступалаучасницею руху «Солідарність» у Польщі, через що її було арештовано. Останні роки вона мешкає за кордоном, а в Києві нині перебуває за візою. Як розповіла журналістка, «люди з внутрішніх органів» вели з нею роз`яснювальну роботу, натякаючи, що вона може мати проблеми з візою.

 

 


 

За два дні перед підпалом пані Тарнавська ала інтерв`ю українському каналу Socialnoe.tv, у якому закликала бойкотувати товари виробництва членів Партії регіонів та представників діючої влади на всіх рівнях.

 

 


 

У понеділок  26 січня Тамара Тарнавська ще раз зврнеться до міліції щодо розслідування підпалу її авто.

 

«Детектор медіа»

Фото -  https://www.facebook.com

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду