Валерій Хорошковський: НТН не буде новинним каналом групи «Інтер»

8 Жовтня 2007
11670
8 Жовтня 2007
18:38

Валерій Хорошковський: НТН не буде новинним каналом групи «Інтер»

11670
Валерій Хорошковський: НТН не буде новинним каналом групи «Інтер»
Канал НТН не стане інформаційним каналом у складі групи «Інтер». Відповідаючи на запитання «ТК» щодо майбутнього формату НТН, власник і голова Наглядової ради каналу «Інтер» категорично відкинув таке припущення.
 
«Нет, это не так. Мы сможем окончательно ответить на этот вопрос тогда, когда определимся с позиционированием каналов внутри холдинга. Эта процедура займет у нас месяца полтора. Безусловно, у нас все это уже есть – причем не только в мыслях, но и в проработках, но с добавлением НТН нам нужно еще раз все обдумать... Необходимо все рассчитать таким образом, чтобы не заниматься поеданием друг друга», - заявив пан Хорошковський, акцентуючи на тому, що головним завданням зараз є уникнення внутрішньої конкуренції каналів групи.
 
Також поки що невідомо, яким буде рішення топ-менеджменту «Інтера» щодо інформаційної служби НТН: чи будуть новини і далі робитися на каналі, чи продукуватимуться ТОВ «НІС», яке виготовляє новини для «Інтера» і К1.
 
Враховуючи те, що в інтерв’ю «Коммерсанту» Хорошковський заявляв, що має намір «работать с аудиторией, которая есть у НТН сегодня», а також те, що останнім часом найвищі рейтинги НТН дають кінопокази старого радянського кіно, «ТК» зробила припущення щодо майбутнього ретро-формату нового каналу телесім’ї «Інтер».
 
Валерій Хорошковський спростував і це припущення, однак відзначив, що переформатування каналу буде максимально враховувати інтереси аудиторії НТН: «Прежде всего мы не хотим разрушать созданное. Каналу НТН удалось за достаточно непродолжительное время достичь неплохих результатов, у канала неплохое аффинити, что также позитивно отразилось и на нашем решении по приобретению этого актива. Сейчас аудитория канала будет подвергнута серьезному анализу. Поэтому первая наша задача в работе с НТН – не разрушать достигнутое, а уже вторая задача или подзадача – вписать канал в концепт группы. Будет именно такая последовательность действий».
 
Разом із активом НТН Хорошковський оцінює вартість медіаактива групи «Інтер» у 2 мільярди доларів
 
Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо, що U.A. Inter Media Group Limited домовилася про опосередковане придбання 60% товариства з обмеженою відповідальністю Телестудія Служба інформації (телеканал НТН). «Купівля буде здійснена після отримання відповідної угоди Антимонопольного комітету України на концентрацію», - йшлося в офіційному повідомленні.
 
U.A. Inter Media Group опосередковано володіє 61% акцій Української незалежної ТБ-корпорації (телеканал Інтер), 90% Кіно-ТБ (телеканал Ентер Фільм), 90% Музика-ТБ (Enter Music), телевізійними каналами К1, К2, Мегаспорт, іншими медіаактивами.
 
Леся Ганжа, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11670
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Specialist
6044 дн. тому
ха-ха-ха ! НТН ведь состоялся как новостной канал. И если не развивать это направление , та динамика роста рейтингов , которая присутствует на НТН сегодня , существенно затормозится , и вероятнее всего покатится вниз :( НТНовцам , мои искренние соболезнования ! Безлюдная (ТВ-терминатор!) и до вас доберется !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду