detector.media
08.10.2007 18:38
Валерій Хорошковський: НТН не буде новинним каналом групи «Інтер»
Валерій Хорошковський: НТН не буде новинним каналом групи «Інтер»
Канал НТН не стане інформаційним каналом у складі групи «Інтер». Відповідаючи на запитання «ТК» щодо майбутнього формату НТН, власник і голова Наглядової ради каналу «Інтер» категорично відкинув таке припущення.
 
«Нет, это не так. Мы сможем окончательно ответить на этот вопрос тогда, когда определимся с позиционированием каналов внутри холдинга. Эта процедура займет у нас месяца полтора. Безусловно, у нас все это уже есть – причем не только в мыслях, но и в проработках, но с добавлением НТН нам нужно еще раз все обдумать... Необходимо все рассчитать таким образом, чтобы не заниматься поеданием друг друга», - заявив пан Хорошковський, акцентуючи на тому, що головним завданням зараз є уникнення внутрішньої конкуренції каналів групи.
 
Також поки що невідомо, яким буде рішення топ-менеджменту «Інтера» щодо інформаційної служби НТН: чи будуть новини і далі робитися на каналі, чи продукуватимуться ТОВ «НІС», яке виготовляє новини для «Інтера» і К1.
 
Враховуючи те, що в інтерв’ю «Коммерсанту» Хорошковський заявляв, що має намір «работать с аудиторией, которая есть у НТН сегодня», а також те, що останнім часом найвищі рейтинги НТН дають кінопокази старого радянського кіно, «ТК» зробила припущення щодо майбутнього ретро-формату нового каналу телесім’ї «Інтер».
 
Валерій Хорошковський спростував і це припущення, однак відзначив, що переформатування каналу буде максимально враховувати інтереси аудиторії НТН: «Прежде всего мы не хотим разрушать созданное. Каналу НТН удалось за достаточно непродолжительное время достичь неплохих результатов, у канала неплохое аффинити, что также позитивно отразилось и на нашем решении по приобретению этого актива. Сейчас аудитория канала будет подвергнута серьезному анализу. Поэтому первая наша задача в работе с НТН – не разрушать достигнутое, а уже вторая задача или подзадача – вписать канал в концепт группы. Будет именно такая последовательность действий».
 
Разом із активом НТН Хорошковський оцінює вартість медіаактива групи «Інтер» у 2 мільярди доларів
 
Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо, що U.A. Inter Media Group Limited домовилася про опосередковане придбання 60% товариства з обмеженою відповідальністю Телестудія Служба інформації (телеканал НТН). «Купівля буде здійснена після отримання відповідної угоди Антимонопольного комітету України на концентрацію», - йшлося в офіційному повідомленні.
 
U.A. Inter Media Group опосередковано володіє 61% акцій Української незалежної ТБ-корпорації (телеканал Інтер), 90% Кіно-ТБ (телеканал Ентер Фільм), 90% Музика-ТБ (Enter Music), телевізійними каналами К1, К2, Мегаспорт, іншими медіаактивами.
 
Леся Ганжа, «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY