«Фаворитом телепреси» стали «Вікна-новини» СТБ

23 Серпня 2007
13167
23 Серпня 2007
22:06

«Фаворитом телепреси» стали «Вікна-новини» СТБ

13167
«Фаворитом телепреси» стали «Вікна-новини» СТБ

Лауреатом нагороди «Фаворит телепреси» стала інформаційна програма «Вікна-новини» каналу СТБ. Переможця було оголошено під час церемонії нагородження Національною премією у галузі телебачення «Телетріумф», список переможців якої ви можете побачити тут.

 

Нагадаємо, переможця нагороди було визначено експертами в ході круглого столу.

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси-2007» склали представники наступних українських ЗМІ: «Газета 24», «Главред», «Дело», «День», «Дзеркало тижня», «КоммерсантЪ», «Корреспондент», «МедіаБізнес», «Профиль-Украина», «РеклаМастер», «Детектор медіа», «Фокус», «Экономические известия». 

 

Мета премії - в процесі прозорого обговорення фахівцями українського журналістського середовища національного телевізійного продукту щорічне обрання ТБ-програми, гідної визнання корпорацією медіа-оглядачів.  

 

Організатором першої професійної нагороди «Фаворит телепреси - 2007» в рамках Національної премії в галузі телебачення «Телетріумф» виступає проект «Детектор медіа» за підтримки Індустріального Телевізійного Комітету.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13167
Читайте також
18.08.2009 17:58
Марина Баранівська , Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
27 272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду