СТБ закриває ранкові «Вікна-новини»

2 Грудня 2009
18004
2 Грудня 2009
15:56

СТБ закриває ранкові «Вікна-новини»

18004
СТБ закриває ранкові «Вікна-новини»

Телеканал СТБ закриває  випуски «Вікна-новини», що виходять о 7.00 та 8.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма транслюватимуться до кінця 2009 року. За інформацією прес-служби, на СТБ вже давно планували запуск спеціальної ранкової програми, частиною якої мали стати ранкові«Вікна-новини». Але через те, що канал на сьогодні робить ставку на талант-шоу і не має змоги реалізувати цей проект,від новинного блоку відмовляться.

 

Як повідомили ТК у прес-службі каналу, співробітникам ранкових «Вікон» запропонують участь у інших власних проектах каналу. Ті, хто не погодиться на такі умови, отримають компенсацію.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18004
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
shumih
5251 дн. тому
Правильно. А зачем, пусть одни разоблачения будут.
славко
5252 дн. тому
стб стає бульварним, на Тонісі , навіть, є новини і хто цю ставку на таланти буде хавати в такій кількості- на новому- фабрика, на стб- всі танцюють, + караоке+ таланти " великі мозги треба мати",щоб таке однотипне вигадати .Може там люди з фобіями працюютьт, чи якісь в дитинстві обмежені? наздогнати прагнуть те, щого не доотримали?
кристина
5252 дн. тому
не стошнит от талантов?
fynjy
5252 дн. тому
Вікна- фаворит, нахрена закрЫвать? караоке смотрели еще сначала и талант- шоу, деградация полная на каналах, на какой интеллект рассчитывают те, кто так планирует программы? Людям информация нужна и немного мозгов, а не голые жопы!!!!!!!!
умник
5252 дн. тому
тупо закрывать " вікна" талант- шоу не все смотрят,да и поднадоели, одно и тоже, потом поедут по стране деньги отбивать новости, тем более в таком хорошем формате, нужны всем, канал рейтинг потеряет, это однозначно, какие то тупенькие у вас, ребята, руководители!!!!!! жаль!!!!!!!!
Sl_interpreter
5252 дн. тому
А что тогда будет с сурдопереводом? На этом закрытии социальная ответственность канала закончится?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду