detector.media
22.08.2007 17:14
Дмитро Тузов – кандидат у депутати за списком Партії Зелених

23 серпня на каналі ТОНІС вийде останній випуск новин «24 години» з Дмитром Тузовим. Пан Тузов, який є також шеф-редактором каналу, увійшов до першої п’ятірки Партії Зелених України і прийняв рішення залишити телеефір на час передвиборчої компанії.

 

«Моє рішення підтримати «зелених» прийшло під час «фосфорної» аварії. Наші журналісти були серед перших на місці події. І стали свідками спроби акуратно згорнути інформацію про катастрофу в рулон і відправити у всім відоме місце.  Громадяни України живуть в отруєному середовищі і наслідки цього можна спостерігати в онкоцентрах й інститутах ендокринології. Екологія - це не розваги для диваків, які лягають під рейки або йдуть на таран китобійних суден.  Екологія - це перш за все  політика. Це сфера інтересів великого бізнесу й потужного лоббі, в тому числі й в парламенті. Цим пояснюється, що інформація про темпи забруднення країни є практично закритою. А ми наївно радіємо свободі слова», - коментує своє рішення йти в політику пан Тузов. Нагадаємо, власником каналу ТОНІС є бізнесмен Володимир Костерін, який очолює Партію Зелених.

 

За словами пана Тузова, політична платформа партії відповідає його переконанням. «Моє бажання як людини, яка живе на цій планеті і має дітей – зробити щось, аби в Україні можна було дихати без протигаза і купатись без армійського захисного костюму. А інтерес як журналіста – пояснити людям, що інформація про те, в чому вони живуть, чим дихають і яку воду п`ють – принаймні, не менш важлива, аніж той маразм, який вони споживають щовечора у чергових політичних ток-шоу. Коли люди це зрозуміють, все буде значно краще.   Тож мій вибір був абсолютно свідомим. Це не означає, що надалі я буду займатись виключно екологічними проектами. Проекти будуть різні. Але те, що називається чистим довкіллям і здоровим способом життя, хочеться підтримати і сказати своє слово. Щасливий, що маю таку можливість. Вибачте за пафос, але це – щиро», - пояснив свою позицію Дмитро Тузов.

 

Також Дмитро зазначив, що 2 вересня все ж таки з’явиться в ефірі як ведучий телемарафону «Жива Земля».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY