«Главреду» потрібен редактор

1 Грудня 2011
5412
1 Грудня 2011
11:33

«Главреду» потрібен редактор

5412
«Главреду» потрібен редактор

Група компаній «1+1» шукає редактора розділу «Політика» сайту «Главред». Про це повідомляє сайт work.ua.

 

Серед основних вимог - досвід роботи від двох років в інтернеті чи друкованих ЗМІ, вища освіта, вік від 24 до 45 років та «вміння орієнтуватись на інтереси читача».

 

До обов'язків редактора входитиме пошук та написання публікацій на сайті, робота над коментарями та написання ексклюзивних новин, висвітлення політичних подій в Україні та моніторинг ЗМІ.

 

Компанія пропонує заробітну платню у розмірі 5 тис. грн та офіційне працевлаштування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5412
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сталкер
4501 дн. тому
Що це за зарплата? Ви знущаєтеся?
bmjthrd
4502 дн. тому
Совсем плохи дела в Главреде...
Сергій
4502 дн. тому
10 000 грн, і тоді можна про щось говорити. Запропонована зарплата зовсім не відповідає ринковій вартості редактора відділу політики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду