Олег Дейнека став ведучим 5-го каналу

20 Липня 2007
15908
20 Липня 2007
16:33

Олег Дейнека став ведучим 5-го каналу

15908
Олег Дейнека став ведучим 5-го каналу

З понеділка, 23 липня, вечірні випуски програми «Час новин» 5-го каналу вестиме Олег Дейнека. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Телевізійна кар’єра Олега Дейнеки розпочалася на каналі НТН у програмі «Ціна питання» і продовжилася на «Інтері»  в щоденних «Подробицях».

 

Новий ведучий 5-го погоджується, що робота в «Часі новин» стане для нього принципово іншим досвідом. «5 канал – єдиний телеканал в Україні, який щогодини інформує людей про події в державі та за кордоном, – додає Олег Дейнека. –  Це найбільше мене приваблює як ведучого і журналіста, адже для нашого брата важливо завжди бути в інформаційному просторі – простіше кажучи, безперервно стежити за тим, що коїться в державі, знати "звідки ростуть ноги" і розуміти "де шукати кінці". Окрім того, цифра 5 мене приваблювала ще зі шкільних років».

 

Нагадаємо, після звільнення з «Інтера» Олег Дейнека дебютував як співак, записавши пісню «Новости». Також, як вже повідомляла «ТК», Олег Дейнека брав участь у проекті нового супутникового жіночого каналу. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15908
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду