Олег Дейнека відкрив інформагенцію у Полтаві

13 Жовтня 2009
6830
13 Жовтня 2009
14:29

Олег Дейнека відкрив інформагенцію у Полтаві

6830
Олег Дейнека відкрив інформагенцію у Полтаві

19 жовтня в Полтаві відкривається інформаційне агентство «Новини України». Про це ТК повідомив  засновник та директор агентства, ведучий 5-го каналу Олег Дейнека. До кінця року також буде відкрито офіс у Києві. В перспективі відкриття філій у Львові, Донецьку, Криму. Керівником полтавської філії агентства стала Юлія Воробйова.

 

За словами Дейнеки, відкриття полтавського офісу приурочене до офіційного старту передвиборної компанії - в цей день, 19 жовтня, в агентстві мають зібратися  керівники полтавських виборчих штабів.

 

Крім Олега Дейнеки засновником ІА «Новини України» є також Асоціація Експертів медіа та права. У вересні 2009 року інформагентство «Новини України» для формування і розвитку всеукраїнської мережі отримало інвестиції від підприємства з іноземним капіталом Master Technics. Однак сума інвестицій, вкладених у проект не уточнюється.

 

 За  словами Олега Дейнеки, приміщення полтавського офісу агентства оснащене всім необхідним. Зокрема в ньому є зал для проведення прес-конференцій, який надаватиметься безкоштовно для заходів представників органів державної влади та місцевого самоврядування та авторам резонансних журналістських розслідувань. Прес-конференції транслюватимуться на інтернет-порталі агентства (www.novyny.pl.ua, www.novyny.poltava.ua), де також публікуватимуться відеоцитати й фотосесії головних спікерів.

 

Першим інформаційним проектом, який агентство «Новини України» уже реалізувало із Асоціацією експертів медіа і права, 5 каналом і мерією міста Полтави є фільм «Полтавська битва. 300 років потому». Зараз «Новини України» разом інтернет-порталом navigator.pl.ua запроваджує проект соціальної мережі, в основі якої веб-карта Полтави із позначенням подій, що відбуваються в місті. Також до запуску  готується антикорупційний проект Crime-Online.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду